adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Murcia, Los Alcazares, Los Alcázares 
 

Hivatkozási szám: X1806364
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/1806364
Ingatlan adatai
Irányár: 159 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A Mar Menor szívében, egy tipikus mediterrán városban, Los Alcázaresben epult fel ez a fényűző lakóegyseg - gyonyoru kertekkel és tobb kozos hasznalatu elmenymedencével valamint sajat parkolóhellyel. Mindössze 10 perc sétára talalhato a strandtól és kevesebb mint 5 percre a San Javier repülőtértől.
A Los Alcázares az egyik legkedveltebb turisztikai célpontja, anélkül, hogy elvesztené identitását és jellegét. A varos megőrizte hagyomanyos építészetét stílusat - ez tükröződik lakóépületek kulsejen - azonban a belső fényűző és modern kialakitasu.
A közeli bevásárlókozpontok, strandok és a Los Alcázares által kínált tevékenységek garantálják a szórakozás és a kikapcsolódást. Tényleg tökéletes választás, mind a nyaraláshoz, mind az egész évben való itt tartozkodashoz.
Ez a terület számos üzletet és szolgáltatást kínál. Szupermarketek, bárok, golfpályák, kétnyelvű iskolák és egy buszjárat, amely összeköti az egész Mar Menor-ot. Van továbbá egy Nautical Club is, ahol a legkülönlegesebb vízi sportok közül valaszthat, például a vitorlázás, a szörfözés és a búvárkodás is gyakorolható.
A lakóépület 21 lakóegységből áll, nagy kertekkel és három nagy közös medencével körülvéve.


A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb spanyol ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló spanyol ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Spanyol ingatlanok
Kapcsolattartó:
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek