adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Alicante/Alacant, Playa de San Juan 
 

Hivatkozási szám: 2121552
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2121552
Ingatlan adatai
Irányár: 169 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 75 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Alicante Playa de San Juan - Mediterrán élménygazdagság! Éld meg, érezd! Töltődj fel!

A Playa de San Juan Beach a finom homok és az átlátszó vizek paradicsoma, Alicante legismertebb strandja, a város egyik legfelkapottabb, egész évben kedvelt területe. Ez a hatalmas homokos strand 3 km-en át, Campello strandjaitól Cabo de la Huerta-ig terjed.

A strand közel van az Alicante golfpályához, és a közelben számos szálloda, valamint számos szolgáltatás és üzlet található, így mindent helyben megtalálhatunk, ami a tengerparti élményeinkhez elengedhetetlen. A hosszú sétányon sokféle étterem és tengerparti bár is kínálja helyi specialitásait. A strand közelében számos nyilvános parkolóhely található. Ha le akarjuk tenni az autót, érkezhetünk az Alicante városi villamossal vagy busszal is, szó szerint néhány méterre a strandtól.

Az eladásra kínált apartman a parttól egy karnyújtásnyira, mintegy 300 méterre, a második soron található. 75 m2 alapterület, nappali, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, erkély, konyhasarok. Az apartman idén egy komplett, teljes körű felújításon esett át (vízvezetékek, elektromos hálózat, nyílászárók, bútorok és háztartási gépek) így a lakás újjászületett! Klimatizált, mosogatógéppel és 55 colos okos TV-vel is felszerelt. Az épülethez tartozik a tulajdonosok körében korlátlanul használható közösségi medence. A képeken is látható teljes berendezés, bútorozás a vételár részét képezi.

2019-es ingatlanpiaci elemzés és értékbecslés alapján az apartman jelenlegi piaci ára 208e Euró.

Néhány figyelemre méltó videó a Playa de San Juan Beach-ről:
youtube com/watch?v=7YujYX44QYs
youtube com/watch?v=Z3IwN3GzVdE
youtube com/watch?v=KDxr6mTzyZI

Spanyolország hangulata semmihez sem fogható és most már fapados légitársaságoknak köszönhetően Budapestről is könnyen és viszonylag olcsón juthatunk el ide. A régiót Alicante nemzetközi repülőtere szolgálja ki. Az éghajlat jellemzően mediterrán, meleg és száraz. A hőmérséklet nyáron 30/35 fok, télen 7/13 fok.

Miért válassza Alicante Playa de San Juan városrészét ingatlanbefektetéséhez?
Közvetlen repülőjárat Budapestről, egyszerű tömegközlekedés városon belül, mérsékelt mediterrán klíma, hosszú szezon, remek fekvés, kiváló ár-érték arány, biztos nyereség.

Ha egy remekül kiaknázható befektetést, egy partközeli nyaralót, vagy akár második otthont és az ezzel együtt járó mediterrán életérzést szeretne Spanyolországban, a „napfény és tenger földjén”, a Földközi-tenger partján, melyet öröm belakni, öröm ide visszatérni, akkor ez az apartman, ami megfelelő! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek