adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Valencia, Sagunt 
 

Hivatkozási szám: 2121554
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2121554
Ingatlan adatai
Irányár: 132 000 EUR
Típus: sorházi lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 132 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: átlagos
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 10 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Mediterrán éghajlat, spanyol hangulat Sagunto tengerpartján!

Merüljön bele a spanyol életérzésbe, amihez Valencia mindent hozzávalót kínál: napsütést, aranyhomokos tengerpartot, meleg Földközi-tengert, gyönyörű városokat és építészetet, fiesztákat, katalán és valenciai hagyományokat!
Az eladásra kínált nyaraló Spanyolország keleti, Földközi-tengeri partvidékén, Valencia tartományban, Sagunt városában található, egy karnyújtásnyira a tengertől (300m) és 9 km-re a városközponttól.
Az ingatlan egy sorház egyik háromszintes lakása. Teljes mérete 150 nm, a garázzsal együtt. A három szint hasznos területe 132 nm. Nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, étkező, nagy terasz, jelenleg csak tárolásra használt alagsor, valamint hátsó bejárat és a garázs a sorház közös használatában lévő privát mellékútról. Ideális helyszín hosszabb nyaralásra, kikapcsolódásra, családi, baráti körök vendégül látására, vagy akár életvitelszerű használatra.
A lakás egy éve használaton kívül van, így egy minimális felújítás, a gépészet és nyílászárók javítása, az előkert rendezése feltétlen szükséges. A képeken is látható teljes berendezés, bútorozás a vételár részét képezi.

A sorház egy 12 házból álló lakónegyed része, amelynek tulajdonosai a negyeden belül saját utakat és egy közös használatú úszómedencét tartanak fent.
A közelben találhatóak a karthágóiak és a rómaiak közötti második pun háborúban jelentős szerepet vállaló ősi ibériai-római város, Saguntum maradványai, továbbá Saguntum ancient theatre, Saguntum Forum, Castle of Sagunto.
Forrás: en wikipedia org/wiki/Sagunto
Spanyolország hangulata semmihez nem fogható és most már fapados légitársaságoknak köszönhetően Budapestről is könnyen és viszonylag olcsón juthatunk el ide. A régiót Valencia nemzetközi repülőtere szolgálja ki. Az éghajlat jellemzően mediterrán, meleg és száraz. A hőmérséklet nyáron 30/35 fok, télen 7/13 fok.

Miért válassza a valenciai Sagunto-t nyaralóvásárlásához?
Amikor Valencia-ban egy ingatlant vásárol, nem csak egy házat vásárol, hanem a spanyol és katalán kultúrába és közösségbe is befogadást nyer. Továbbá: magas életminőség, a táj szépsége, a helyiek vendégszeretete, csodálatos éghajlat, jó kilátások a gazdasági és kulturális növekedésre.
Ha egy igazán hangulatos, mediterrán nyaralót, vagy akár második otthont és az ezzel együtt járó életérzést szeretne Spanyolországban, a „napfény és tenger földjén”, a Földközi-tenger partján, melyet öröm belakni, öröm ide visszatérni, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek