adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Villajoyosa/la Vila Joiosa 
 

Hivatkozási szám: 2225573
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2225573
Ingatlan adatai
Irányár: 157 500 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 94 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Mesés, modern apartmant kínálunk eladásra hatalmas terasszal Benidorm közelében.

A tágas lakás a La Cala de Villajoyosa legnépszerűbb épületeinek egyikében található, számos üzlet és vendéglátóhely közelében, nem is beszélve a gyönyörű La Cala de Finestrat öbölről. Benidorm más területei busszal könnyen elérhetőek, és a közelben hetente három alkalommal piacot is tartanak.

Az igazi szenzáció ebben a nagyszerű lakásban a nyitott terasz, melyet elborít a napsütés és csodálatos kilátás nyílik a környező kertekre.

A lakás két dupla hálószobával és beépített gardróbokkal rendelkezik. A fő hálószoba közvetlen kapcsolatot kínál a családi fürdőszobához és egy másik, zuhanyzós fürdőszoba is található a lakásban. Az önálló helységben található konyhából elérhető a terasz, megkönnyítve ezzel a friss levegőn történő étkezést. A nappali tágas és világos, innen is ajtó nyílik a teraszra. A nappali és a hálószobák is légkondicionáltak.

Az apartman számos további extrával is rendelkezik, mint például az árnyékolók és szúnyoghálók. A földalatti garázsban parkolóhely és zárható tároló is tartozik a lakáshoz, ami benne van az árban!

A bútorozás opcionális, kérem, érdeklődjön a részletekről.

A gyönyörűen karbantartott közösségi területekhez tartozik a medence, a szépséges kertek rengeteg virággal és gyümölcsfával, a teniszpálya és két játszótér a gyermekeknek.

Stílusos ingatlan nagyszerű áron!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek