adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Campoamor 
 

Hivatkozási szám: 2383379
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2383379
Ingatlan adatai
Irányár: 246 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A mesés Las Colinas Golf- és Country Club üdülőhely közepén, Campoamorban, fenyőfákkal és gyönyörű természettel körülvéve, a Las Colinas Golf luxus apartmanjai fantasztikus kilátást nyújtanak a Costa Blanca Földközi-tengerére. A Las Colinas Golf Spanyolországban a világ egyik legjobb, díjnyertes üdülőhelye.

Ezek a luxus apartmanok csak 2 vagy 3 hálószobával és 2 fürdőszobával kaphatók. A nappali szép tolóablakai, amelyek teljesen belecsúsznak a falba, hozzáférést biztosítanak a tágas teraszhoz. Ez a terasz gyönyörű és látványos kilátást nyújt az üdülőhelyre és a lenyűgöző közösségi végtelenített medencére. Az apartmanokat nagyon jól megtervezték, nagyon tágasak és könnyed hangulatúak.

A konyha teljesen el van rejtve a konyhaszekrények mögött, így sok hely marad a nappali és a konyhaasztal számára.
Ezek a környezetbarát, modern kialakítású, új építésű apartmanok a legújabb technológiával vannak felszerelve. Az apartmanok intelligens berendezésekkel vannak ellátva, így számítógépével, okostelefonjával, iPadjével vagy iPhone-jával bármilyen funkciót (például világítást, légkondicionálást, padlófűtést a fürdőszobában, redőnyöket és redőnyöket) a világ bármely pontjáról vezérelheti.

Az ingatlanokat a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és exkluzív jellemzőkkel építik, így tökéletesen kényelmes életet ígérnek. Az apartmanok földalatti parkolóhelyet is tartalmaznak, különösen hasznosak a nyári hónapokban, amikor nagyon meleg lehet a szabadban.

A Las Colinas Golf és Country Club 18 lyukú golfpályával rendelkezik, és ez az egyik legjobb modern golfpálya Európában. Ezen a gyönyörű üdülőhelyen tenisz és paddel-tenisz is elérhető. A klubházban a kulináris élvezetek teljes skáláját élvezheti a nap folyamán, 8 órától 24 óráig.

A Campoamor strand csupán 8 km-re, az Alicante repülőtér pedig 67 km-re található. Minden tulajdonos hozzáférhet az exkluzív Las Colinas Beach Clubhoz, amely Campoamor tengerpartján található.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek