adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Murcia, Cartagena 
 

Hivatkozási szám: 2675962
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2675962
Ingatlan adatai
Irányár: 132 500 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1980
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az erkélyes, két hálószobás apartmant egy teljesen felújított épületben Las Marinas területén, Vera közelében, mindössze 50 méterre Playazo strandjától. A 80 m2 alapterületű ingatlan a második emeleten található és egy nagy, 15 m2-es, tengerre néző terasz tartozik hozzá. Teljesen felújított és felszerelt, billenthető műanyag és dupla üveges ablakokkal.

Klíma az egész lakásban, beépített gardrób mindkét hálószobában. Fürdőszoba zuhanyzóval. Modern, fehér bútorokkal berendezett konyha, gépekkel, tágas nappalival és közvetlen kijárattal a teraszra. A ház teljesen bútorozottan és gépesítve kerül eladásra.

A komplexumhoz belső ingyenes parkoló, zöldfelületek és két utcába külön kapus kijáratok tartoznak. Közel van az üzletekhez, szupermarkethez, buszmegállóhoz, gyógyszertárhoz.

Kiváló elhelyezkedésű ingatlan, ahol egész évben élvezheti a mikroklímát és a nyári éjszakákat a Vera-lagúnához vezető sétányon, amely mindössze 5 percnyi sétával összeköttetésben áll Garrucha kikötőjével és sétányával. Vera és Garrucha városai mindössze 15 percre találhatók a Földközi-tengeri autópályától és a P7-es autópályától, a repülőterektől. Almería 45 perc, Murcia 1 óra 30 perc, Alicante 2 óra és Malaga 2 óra 45 perc. Érdemes megjegyezni, hogy az AVE következő megállója Vera városában, mindössze 10 percre található.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek