adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Murcia, Mar Menor 
 

Hivatkozási szám: 2676266
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2676266
Ingatlan adatai
Irányár: 169 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Ez a csodálatos új építésű apartman mindössze két percre található La Manga del Mar Menor strandjától, fantasztikus kilátással a tengerre.

2 hálószoba és 2 fürdőszoba található benne, alapterülete összesen 79 négyzetméter. Tágas és világos nappalival és amerikai konyhával rendelkezik és természetesen fantasztikus kilátás nyílik a tengerre.

A komplexum saját parkolóval, szép zöldövezettel és játszótérrel várja a tulajdonsokat. Annak ellenére, hogy a tengerparton található, a lakótelephez tartozik egy közös úszómedence is.

La Manga del Mar Menor Cartagena és San Javier települések között oszlik meg, amelyek az déli parton találhatók. La Manga del Mar Menor Murcia régió egyik legfontosabb úti célja, és a régió egyik legkozmopolitább környéke.

Mar Menor és a Földközi-tenger homokos tengerparti és vízi sportokat kínál. Azok számára, akik vitorlázni, vízisíelni tanulnak, vagy más vízi sportok szakértőjévé szeretnének válni, a Mar Menor ideális kiindulópont.

Választhat a nyugodt és meleg vizű Mar Menor és a friss Földközi-tenger között, A La Manga strandjai pedig végig homokosak és tiszták. A Mar Menor három kikötője körülbelül 2000 hajó számára biztosít kikötést.
Ideális hely gyerekeknek és azoknak, akik szeretnek úszni egész évben.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek