adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Orihuela 
 

Hivatkozási szám: 2693726
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2693726
Ingatlan adatai
Irányár: 227 400 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 101 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínálunk apartmanokat egy 47 lakásos exkluzív lakókomplexumban!

Képzeljen el egy olyan helyet, ahol a tenger és a természet egy hihetetlen történet főszereplőjévé válik: az Ön történetének. Képzeljen el egy kiváltságos helyet, ahol a nap melege minden nap egy boldog életre hívja Önt. Képzeljen el egy olyan környezetet, ahol szabadjára engedheti a képzeletét, és számtalan kalandot élhet át a szárazföldön és a tengeren.
Képzeljék el, hogy álmaik végre valóra válnak.

Ez egy exkluzív lakópark, ahol olyan életet élhet, amilyenről mindig is álmodott, a legszebb horizont hátterével: a Földközi-tengerrel.

2 vagy 3 hálószobás otthon saját kerttel:
Saját kerttel rendelkező otthonról álmodik, ahol sok hely jut a gyerekeknek? Ez a 3 vagy 2 hálószobás otthon tökéletes választás lesz az Ön számára: hihetetlen szabad tér, amelyet az egész család örömére terveztek. Emellett az otthon a kényelemre, hő- és hangszigetelésre alkalmazott legújabb technológiával van felszerelve és fantasztikus közös területek medencékkel (az egyikük fedett és fűtött), parkosított területek, gyermekmedence és játszótér, látványos pihenőterület a tetőn. Mindez a legszebb kilátással a Földközi-tengerre, és a tudat, hogy egy privát biztonsági rendszerrel ellátott lakóparkban él.

2 vagy 3 hálószobás otthon saját terasszal:
A designt, az exkluzivitást és a technológiát egyesítettük, a legjobb márkájú anyagokat választva, hogy Önnek ezt a 3 vagy 2 hálószobás álomotthont kínálhassuk. A konyhák például modern és hihetetlenül vonzó dizájnt mutatnak, és teljesen felszerelve adjuk át őket, nagy befogadóképességű bútorokkal és elegáns készülékekkel; és természetesen a legmodernebb technológiával a hő- és hangszigetelés kérdésében.
Kertek, úszómedencék (az egyik fedett és fűtött), játszótér, látványos pihenőterület a tetőn.

2 vagy 3 hálószobás penthouse szoláriummal:
Hihetetlen 3 vagy 2 hálószobás penthouse szoláriummal és látványos terasszal, kilátással a Földközi-tengerre. A tervezés során semmit sem bíztak a véletlenre. A jólét koncepciója minden egyes részletben jelen van. Tájolás, minőség. Minden úgy van kigondolva, hogy a lakók érezzék a fényt és megtapasztalják a boldogságot ennek az exkluzív otthonnak minden helyiségében.
Ez a kifinomult penthouse a legújabb technológiát testesíti meg a hatékonyság és a kényelem kérdésében: hő- és hangszigetelés, szellőztetett homlokzat, és prémium közös területek medencékkel, edzőteremmel, fedett fűtött medencével, sportterületekkel.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek