adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Guardamar Del Segura 
 

Hivatkozási szám: 2715902
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2715902
Ingatlan adatai
Irányár: 139 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 81 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Makulátlan, két hálószobás apartman, két perc sétára a kikötőtől Guardamar del Segurában, Costa Blanca déli részén.

A folyosón kívül egy világos nappali, két kétágyas hálószoba, az egyikből csodálatos kilátás nyílik a Segura-folyóra, valamint modern fürdőszoba esőzuhannyal és fűtött törölközőtartóval képezik a lakás részeit. A nappaliból egy külön konyha érhető el, amely egy üvegezett erkélyre nyílik, ahonnan csodálatos a kilátás a tengerre, a fenyőerdőre és a Segura folyóra.

A 6. emeleti liftes lakás déli fekvésű és sok extrát tartalmaz, mint a padlófűtés a fürdőszobában és az erkélyen, parketta az egész lakásban, hűtő-fűtő klíma, háztartási cikkek, beleértve a mosogatógépet, dupla üvegezés.

A gyönyörű lakáshoz tartozik még egy mélygarázs, valamint egy közösségi medence felnőttek és gyermekek számára. A híres kék zászlós strandok mindössze öt perc sétára találhatók, a legközelebbi szupermarket tíz-tizenöt perces sétára, Guardamar del Segura városközpontja pedig körülbelül húsz-huszonöt perces sétára található.

Guardamar del Segura sok kilométernyi finom homokos strandjáról híres. Van egy hosszú főutca, tele mindenféle üzlettel, valamint minden szerda reggel egy forgalmas piac és egy nagy sportközpont fedett és szabadtéri medencékkel.

A gyönyörű kikötő, amely távol van a várostól, a Corridor Verde gyalogos és kerékpáros útvonal kezdete a Rio Segura és a homokdűnék mellett. Ehhez jön még két csodálatos park, a XVIII. Alfonso és a Renia Sofia.

Az Alfonso Park fenyőfái és homokdűnéi összekötik a várost a kikötővel és sík gyalogos és kerékpáros útvonalat biztosítanak. A Reina Sofia Parkban árnyas fák, hullámzó füves dombok, mesterséges tavak és sok mókus, kacsa, teknős és páva található!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek