adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Torrevieja 
 

Hivatkozási szám: 2716278
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2716278
Ingatlan adatai
Irányár: 177 950 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 115 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a szépen kialakított, 2 hálószobás és 2 fürdőszobás apartmant, amely Torrevieja kedvelt részén található, mindössze 70 méterre található a strandtól.

Az ingatlan egy szép nappali-étkezőből áll, ahonnan kiléphetünk az erkélyre. A lakás részét képezi továbbá 2 hálószoba beépített gardróbbal és egy fürdőszoba káddal és zuhanyzóval. A másik fürdőszobában zuhanyzó található.

A tároló helyiség az épület alagsorában található. Az új tulajdonos élvezheti a napsütést a közös medencénél, vagy napozhat a közösségi szoláriumban.

Az apartman teljesen bútorozottan eladó.

Torrevieja egy tengerparti város, ahol mindenki megtalálhatja, amit szeret. A természetet kedvelők számára a két sós tó: a Torrevieja Salt Lake és a Torrevieja La Mata védett természeti park. Lehetőség van egy sétát tenni a La Mata természeti parkban. A gyerekeket a híres Torrevieja Aquapark Aquapark várja. Van egy szép bevásárlóközpont Torrevieja külső részén, a város túloldalán. A bevásárlóközpont 3 szintes bevásárlóutcával rendelkezik, és más üzletek és mozik veszik körül. Az éjszakai élet kedvelőit számos éjszakai klub, pub és diszkó várja. A golf szerelmesei pedig számos jó golfpályát találnak Torrevieja közelében.

Playa del Cura strandja mindössze 100 méterre található.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek