adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Los Balcones 
 

Hivatkozási szám: 2719516
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2719516
Ingatlan adatai
Irányár: 219 900 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 131 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Új, egyedi lakókomplexum, amely 136 kiváló anyagokból épült luxus ingatlanból áll. Mindegyikből varázslatos kilátás nyílik a Laguna Rosa de Torrevieja-ra és a Földközi-tengerre.

A komplexum Idilli, parkosított közösségi tereket kínál 3 úszómedencével, jakuzzival, fitneszrészleggel, teniszpályával, minigolffal, gyerekterülettel, elektromos járművek töltőpontjával, és még sok mással! Prémium létesítményei és zöldterületei lehetővé teszik, hogy családjával és barátaival együtt élvezze a Costa Blanca által kínált évi 320 napsütéses napot.

Az ingatlanok több, mint 131 m2 alapterületűek, mindegyik tágas nappali-étkező egyterű konyhával, 2 nagy hálószobával és 2 teljes fürdőszobával rendelkezik. Választhat a földszinti bungalók közül 2 nagy saját terasszal, hogy élvezze Costa Blanca klímáját, vagy 178m2-es első emeleti bungalók 85m2-es szoláriumával, panorámás kilátással a Laguna Rosára és a Földközi-tengerre.

Ha van egy hely Spanyolországban, amelynek neve egyet jelent a tengerrel, a tengerparttal és a jó idővel, az Torrevieja.

Tökéletes lakhely, ha szereti élvezni a napot és úszni a tengerben, gyakorlatilag egész évben. 500 méterre a strandtól, közel a kikötőhöz és a városközponthoz.

Mindenféle üzlettel és kereskedelmi területtel a közelben, és olyan alapvető szolgáltatásokkal, mint a kórház vagy a Quirón Klinika, és persze ne feledjük Spanyolország egyik legismertebb bevásárlóközpontját, a La Zenia Boulevardot.

Ár: 189.000 EUR-tól.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek