adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Pilar de la Horadada 
 

Hivatkozási szám: 2726772
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2726772
Ingatlan adatai
Irányár: 107 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1995
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az apartmant Torre de la Horadada városában, kiváló helyen, 50 méterre Costa Blanca egyik legjobb strandjától. Ideális egész éves használatra vagy nyaralásra is.

Ez egy 85 m2 alapterületű apartman, tágas nappali-étkező terasszal és teljesen felszerelt konyhával, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és csodálatos kilátással a strandra. Tágas, világos, déli tájolású. Elhelyezkedésének köszönhetően ez az ingatlan kiválóan alkalmas befektetésre, vagy egész évben élvezhető a tulajdonos által is.

A környék összes szolgáltatása, szupermarketek, játszóterek, bevásárlóközpontok, éttermek stb. mellett található. A legjobb fehér homokos strandokkal, kristálytiszta vízzel és jó környezettel a szörfözéshez és egy békés tengerparti nap eltöltéséhez. Ezen kívül megtaláljuk a közelben Orihuela Costa egyik leglátogatottabb bevásárlóközpontját, a Zenia Boulevard bevásárlóközpontot és golfpályákat is. Alicante nemzetközi repülőtere mindössze 45 km távolságra van.

A Torre de la Horadada a Costa Blanca ismert része, Mil Palmeras, Campoamor, San Pedro del Pintar és Orihuela Costa közelében. 10 percre San Pedro del Pinatar híres sós tavaitól. 19 fokos az átlaghőmérséklet és az év majdnem 365 napján süt a nap.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek