adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Malaga, Malaga 
 

Hivatkozási szám: 2745717
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2745717
Ingatlan adatai
Irányár: 455 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 95 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Luxus butikingatlanok épülnek mindössze 600 méterre a strandtól, lenyűgöző kilátással a tengerre!

A komplexum Rincon de La Victoria lakónegyedében található, amely az egyik legfelkapottabb terület Malagától keletre. Tökéletes helyen található, mindössze 600 méterre a homokos strandoktól és Rincon de La Victoria városának számos szolgáltatásától - bárok, éttermek, nyilvános parkok, iskolák, szupermarketek, stb. Mindössze 15 percre van Malaga városközpontja és 30 percre a nemzetközi repülőtér. Ez egy olyan hely, amelyet a golfozók is kedvelni fognak – az Añoreta golfpálya és a páratlan tájak kivételes környezetté teszik ezt a helyet.

A komplexum mindössze 34 apartmanból áll, amelyek közös kertekkel, kerékpárparkolóval, sós úszómedencével és gyerekmedencével rendelkeznek. Három blokkra osztva 1, 2 és 3 hálószobás apartmanokat és penthouse-okat foglal magában. A legtöbb egységből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Itt minden parkolóhoz tartozik egy tároló is a mélygarázsban. Ezek a magas minőségű ingatlanok lehetővé teszik, hogy kényelmes életet élhessen Spanyolországban – padlófűtés, hangszigetelés a falak között, teljesen felszerelt konyha, amely minden készüléket tartalmaz, beleértve a mosogatógépet is.

Ezen kívül itt ízlésének és preferenciáinak megfelelően alakíthatja ki új otthonát, és megteremtheti azt a légkört, amelyre mindig is vágyott.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek