adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Malaga, Benalmadena 
 

Hivatkozási szám: 2746164
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2746164
Ingatlan adatai
Irányár: 300 500 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: -
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Ez az új építési projekt kiváló helyen található Benalmadena területén, gyönyörű kilátással a Földközi-tengerre és a hegyekre.

A komplexum 51 apartmanból áll, amelyek mindegyikéből gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a közös területekre. Az apartmanok csendes környéken, ám a központhoz mégis közel helyezkednek el, ami azt jelenti, hogy perceken belül elérhetők a különböző üzletek, éttermek, kávézók, bárok és a vasútállomás! Az ingatlanok egész évben kiváló életminőséget és kényelmet kínálnak, nyitott, tágas szobákkal, funkcionális és nyitott konyhákkal, gyönyörű napfényes teraszokkal, ahol teljes mértékben élvezheti a Földközi-tenger panorámáját.

A projekt mindössze 15 percre található a repülőtértől és 20 percre Malaga vagy Puerto Banús központjától. Így élvezheti a béke és a nyugalom légkörét, miközben kevesebb, mint 15 percre van Európa egyik legkozmopolitább úti céljától.

A legjobb mediterrán klímával és multikulturális környezetével ez a város nagyon népszerű tengerpartra utazó turisták között is!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek