adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Malaga, Manilva 
 

Hivatkozási szám: 2746165
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2746165
Ingatlan adatai
Irányár: 265 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 110 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ez a szellősen beépített lakópark egy olyan dombon található, mely lágyan lejt a tenger felé.

A félig alagsori garázsból, két emeletből és egy tetőtérből álló ingatlan töredezett kialakításával a huszadik század második felében alkotó építészcsoportjának gondolatait kívánja felidézni (többek között Sáenz de Oiza, Corrales y Molezún, Coderch), akiknek sikerült tisztelettel és méltósággal követni a Modern Mozgalom alapelveit a spanyol tengerparton végzett építési munkáik során.

Az éghajlat egészen kivételes, évente több, mint 320 napsütéses nappal. A strandok, a legjobb golfpályák, a kikötők, mind együtt teszik lehetővé a tengeri tevékenységek élvezetét és az ízletes ételekkel együtt paradicsomi élőhellyé varázsolják a La Costa del Solt területét.

Az ingatlanok beköltözésre készen állnak majd 2022 szeptemberében.

Az ingatlanok főbb jellemzői:
- Új építésű, modern lakások
- Sétatávolságra a szolgáltatásoktól
- A magasabb egységekből lenyűgöző kilátás nyílik a Földközi-tengerre
- Fenntartható építészet, környezetbarát kivitelezés
- Minőségi felületek
- 2022-ben költözhető
- Az árba beleértendő a mélygarázs és a tároló is.

A környék:

Manilva lenyűgöző strandokat, csodálatos kulturális örökséget és finom ételeket jelent. Malaga tartomány nyugati részén található, táját főleg kis dombok alkotják, amelyeket festői patakok választanak el egymástól, és így fenyő-völgyeket alkotnak.
A tengerpart a gyönyörű parti sziklákat és a rendkívüli minőségű homokos strandokat egyesíti: Sabinillas, Las Gaviotas, Punta Chullera és Los Toros. Tökéletes kombinációja a városi strandoknak és a természetes strandoknak.

A komplexum:
- sétatávolságra található a strandtól, egy parktól és a kikötőtől
- közel van minden szolgáltatáshoz, bárokhoz és éttermekhez
- rövid autóútra van a különböző golfpályáktól
- parkolójából autóval 20 perc alatt elérhető Puerto Banus és 25 perc Marbella városa
- könnyű hozzáférést biztosít az A7-es és AP7-es autópályákhoz, így körülbelül 55 perc alatt eljuthat a malagai repülőtérre.

Strandok mindenkinek:
Városi strandok, amelyek lehetővé teszik a tengerparti tevékenységek városi környezeti életstílussal, pihenéssel és egyéb távoli, félreeső öblök vagy strandok kombinációját, valódi természeti környezetben, tökéletes a nyugalmat és csendet keresőknek.

Golf pályák:
Ez az a terület, ahol Európa legtöbb golfpályája található, ezért Costa del Golf néven is ismert. Napjainkban a Costa del Golf több, mint 70 rendkívül versenyképes golfpályával rendelkezik, amelyek közül néhányat nemzetközi szinten a legrangosabb építészek terveztek.

Az apartmanok

Ez a fejlesztés 2 és 3 hálószobás apartmanokat és penthouse-okat foglal magába három szinten, három elegáns, alacsony épületben. A választott konfigurációtól függően a tágas földszinti apartmanok kertesek, a középső emeleti apartmanok tágas délnyugati fekvésű terasszal és a penthouse-ok mesés szoláriummal rendelkeznek.

Mindegy, hogy földszinti, középszinti vagy tetőtéri lakást választ, egy dolog biztos: a napkelte és a naplemente valóban csodálatos lesz új lakásából.

A déli, délkeleti, délnyugati fekvésű, magasabb egységek a tengerpartra és a tengerre néznek. A földszinti apartmanokhoz nagy kert tartozik. Modern kialakítás nyitott terű elosztással. Tágas teraszok.

Kiváló minőségű teljesen felszerelt konyhák elegáns szekrényekkel, Silestone munkalapokkal és Siemens készülékekkel.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek