adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Malaga, Estepona 
 

Hivatkozási szám: 2754752
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2754752
Ingatlan adatai
Irányár: 351 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 131 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezeket a földszinti, első emeleti és duplex penthouse apartmanok tágas terasszal a strand mellett. Exkluzív fejlesztés nagy, központi, parkosított térrel, úszómedencével és játszótérrel.

Ez a projekt egy kiváltságos helyen, Estepona és Marbella között épül. Úgy tervezték, hogy maximális magánéletet és kényelmet biztosítson, miközben Ön élvezi az életet otthona tágas, nyitott tereiben. Itt megtalálja az Önnek megfelelő ingatlant, függetlenül attól, hogy milyen szintet választ (földszint, első emelet vagy duplex penthouse). Garantált a tágas külső tér terasz, veranda vagy szolárium formájában, amelyet saját teraszbútorával díszíthet, vagy akár egy grillsütő és zuhanyzó is helyet kaphat rajta.

A fejlesztéshez tartozik egy nagy, több mint 1200 m2-es központi terület, természetes fűvel, fákkal és növényekkel, valamint úszómedencék, jakuzzik, strand és medenceterület. A gyerekek jól érzik majd magukat az elkerített területen található játszótéren, amely garantálja a biztonságot és a nyugalmat. Az alagsorban található a parkolóhelyek és a tárolók, valamint egy közös kerékpárparkoló.

A 2 vagy 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, teraszos ingatlanok nagy ablakokkal kerülnek kialakításra, amelyek a hálószobát és a nappalit a terasszal kötik össze. Választhat a földszinti, tágas, fedett verandával rendelkező apartmanok, a nagy teraszos első emeleti apartmanok vagy a duplex penthouse apartmanok között, amelyekhez tágas szolárium tartozik.

Hűtő-fűtő légkondicionálás és padlófűtés a fürdőszobákban csak néhány a kiváló tulajdonságok közül ezekben az ingatlanokban. Külön érdemes kiemelni, hogy a speciális hideg-meleg levegős rendszer részben aerotermiával működik, ami segít csökkenteni villanyszámláit. A magas mennyezet és a szellőzés szintén hozzájárul az energiahatékonysághoz. Minden ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely és az alagsorban tároló.

Különféle tervezési lehetőségekkel testre szabhatja ingatlanát a kívánt stílus alapján. Három választható bútorcsomagot is kínálunk, amellyel időt és az új otthona berendezésével járó fáradalmakat takaríthatja meg, hogy már első megérkezésekor élvezhesse ingatlanát.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek