adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Lomas de Cabo Roig 
 

Hivatkozási szám: 2772743
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2772743
Ingatlan adatai
Irányár: 475 000 EUR
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 259 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Már csak két eladó 2 villa maradt!

A projektben 32 kiváló minőségű családi villa épül saját medencével és lenyűgöző kilátással. Sétatávolságra minden kényelmi szolgáltatás elérhető.

Ez a fejlesztés 32 villából áll, egyenként 3 hálószobával és 3 fürdőszobával. Ezek a tágas villák körülbelül 200 m2-es lakható területtel rendelkeznek, beleértve a 85 m2-es alagsort, és olyan gyönyörű tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a dupla magasságú mennyezet a nappaliban. Egy fürdőszobás hálószoba és közös fürdőszoba található a földszinten, nyitott konyhával/étkezővel és nappalival, valamint hozzáféréssel a 85 m2-es alagsorhoz. Nagy teraszajtók vezetnek a teraszra és a medence területére, a kertben beépített grillező található, mely teljesen előkészített, parkosított. Az első emeleten van további 2 hálószoba és egy nagy közös fürdőszoba, külön bejárattal a lépcsőházból egy körülbelül 60 m2-es tetőtéri szoláriumhoz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környező területre a part felé.

Az összes szolgáltatástól rövid sétára található, kiváltságos helyen, kilátással a tengerre. A La Zenia Boulevard kereskedelmi központja körülbelül 20 perces sétával elérhető, és számos lenyűgöző fehér homokos strand található a közelben. Lomas de Cabo Roig mindössze 20 percre van Murcia repülőterétől, Alicante pedig mindössze 45 percnyi autóútra található.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek