adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Algorfa 
 

Hivatkozási szám: 2776724
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2776724
Ingatlan adatai
Irányár: 169 900 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 73 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Új, modern stílusú, minőségi otthonok 2 és 3 hálószobával, tágas, akár 100 m2-es terasszal, ahol évente közel 300 napsütéses napot élvezhet. Minden otthon saját parkolóval rendelkezik, és lakói használhatják a közösségi medencét és a kertet. Ezek a gyönyörű apartmanok Lo Crispin / Algorfa településen találhatók, Alicante tartomány déli részén.

Elhelyezkedése a régióban stratégiainak mondható, hiszen mindössze 12 percnyi autóútra van Guardamar legjobb strandjaitól, La Marquesa és Algorfa kiváló golfpályáival körülvéve. A mediterrán autópályával való kiváló kapcsolatának köszönhetően a terület főbb városai, például Torrevieja mindössze 10 percre, Alicante repülőtere pedig mindössze 35 percre található.

A minimalista hatást kiváltó, környezetkímélő építkezés fontossága nagy hangsúlyt kapott a tervezés során. Ez a projekt a fenntarthatóság fontosságát hangsúlyozza az építőiparban. A projekt 920 m2 alapterülető, nagy teraszokkal körülvett kereskedelmi teret is magában foglal, mely várhatóan jól kiegészíti majd a környező területeken jelenleg meglévő szolgáltatások kínálatát.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek