adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Los Balcones 
 

Hivatkozási szám: 2794167
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2794167
Ingatlan adatai
Irányár: 221 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 63 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Két és három hálószobás, két fürdőszobás apartmanokat kínálunk eladásra ebben a vadonatúj projektben, amely egy domb lejtőjén található, csodálatos kilátással a rózsaszín sós tóra. A komplexum 104 lakásból áll. A most eladó I. ütemben 52 lakás található, ebből 28 két hálószobás és 24 három hálószobás.

A legfelső emeleti apartmanok panorámás kilátást nyújtanak a sós tóra, a földszinti apartmanokhoz pedig nagy terasz tartozik, kilátással a zöld területre.

Ezek az apartmanok gyönyörű zöldövezettel és két nagy medencével rendelkeznek. A lakóépület modern dizájnnal, válogatott, a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával és a legmagasabb követelményeknek megfelelően épített lakásokat kínál. Opcionálisan mélygarázs és tárolóhely áll rendelkezésre.

A komplexum egy csendes környéken, Torrevieja mellett található, és nagyon különleges, nem csak Spanyolországban, hanem egész Európában. A levegő is tiszta és egyedi minőségű. A komplexum közel lesz minden szolgáltatáshoz, mint például bárok, éttermek, szupermarketek, a Dona Monse szálloda, a Mercadona szupermarket, a Zenia Boulevard bevásárlóközpont. Ezen kívül 4 golfpálya is található rövid autóútra, köztük a díjnyertes Las Colinas Golf & Country Club.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek