adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Torrevieja 
 

Hivatkozási szám: 2898232
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2898232
Ingatlan adatai
Irányár: 120 000 EUR
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 70 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: 30 m2
Erkély mérete: 11 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
A tengertől mindössze 300 méterre található ez a világos, három hálószobás villa, ahol élvezheti a nyugodt pihenést, körülvéve minden szükséges szolgáltatással, szupermarketekkel és éttermekkel. Hangulatos, 30 m2-es kerttel rendelkezik a közösségi medence előtt, ebben a csendes és gondozott lakóvezetben, La Rosaleda-Los Frutales-ben.

Spanyolország délkeleti részén, Alicante tartományának déli dzélén található Torrevieja. Spanyolország egyik legjobb klímájával rendelkezik, a Földközi-tenger védelmének köszönhetően 20 Cº az átlaghőmérséklet, évente több, mint 3000 napsütéses órával.

Különféle területeket kínál a szabadidő eltöltésére. A város központjában sokféle üzlet található. Emellett Torrevieja szabadidős kikötőjében bevásárlóközpontok, nagy vízi park és sokféle pub található. A 14 km-es partszakaszon számos sétány vár felfedezésre: Promenade de la Mata, Promenade de los Locos strand, Promenade del Cura strand, Promenade Juan Aparício, Promenade del Dique de Levante, Promenade de la Libertad, Promenade Vista Alegre, Promenade Juan Bautista Baúdes , Promenade de los Naufragos strand és a Punta Prima sétány.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek