adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Punta Prima 
 

Hivatkozási szám: 2947946
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2947946
Ingatlan adatai
Irányár: 515 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 128 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a tengerre néző apartmant Punta Primában, Torrevieja városában.

Az ingatlanon belül három hálószoba és két fürdőszoba, tengerre néző nagy nappali és konyha található. Nagy méretű, tengerre néző terasszal rendelkezik, ahol egész nap élvezheti a napsütést, és az egyik szobához egy kisebb erkély is tartozik.

Az apartman modern stílusban berendezett és jó állapotban van. Egy luxus lakóparkban található, ahol feszített víztükrű, fűtött medence, jakuzzi, gyermekrészleg, teniszpálya, ping-pong asztal és a lakók részére fenntartott parkoló is található.

Punta Prima egy lakónegyed közvetlenül a tenger mellett, ahol élvezheti a vizet, a sportolási lehetőségeket és a strandokat. Közel van minden szolgáltatáshoz, mint például a Zenia Boulevard bevásárlóközpont és a sportközpontok. Cala Piteras, Punta Prima Beach és Playa Flamenca, valamint Orihuela Costa és Torrevieja többi kék zászlós strandja gyalogosan elérhető. Rocío del Mar városiasodásával határos. Mindössze néhány percre van a Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas és Villamartin golfpályáktól. Jó a közlekedés az AP-7 és az N-332 földközi-tengeri autópályák felé.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek