adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Campoamor 
 

Hivatkozási szám: 2947948
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2947948
Ingatlan adatai
Irányár: 1 050 000 EUR
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 196 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence, jacuzzi
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a csodálatos, új építésű villát Campoamorban, Orihuela Costa területén, mindössze 150 méterre a tengertől.

Ez a 196 m2-es villa négy kétágyas hálószobából (beépített gardróbbal), két fürdőszobából, teljesen felszerelt amerikai konyhából, nyitott nappali-étkezőből áll, remek világítással, kijárattal az 500m2-es kertbe és a gyönyörű medencéhez. A házhoz tartozik egy 55 m2-es terasz és egy 58 m2-es szolárium.

Ez az ultramodern villa kifinomult infrastruktúrával rendelkezik, amely harmonikusan integrálódik a természeti környezetbe, csendes és elszigetelt légkört biztosítva. A legjobb minőségű anyagokból épült elegáns otthont bőséges növényzet veszi körül, és mindössze néhány méterre van Campoamor legtisztább strandjaitól: Playa de la Glea, Aguamarina és Cabo Roig. Mind a három gyönyörű, kék zászlós strand.

A ház a nyitott tervezés trendjét követi, nagyobb komfortérzetet és jó közérzetet kínálva belső tereiben.
Az ár tartalmazza a padlófűtést és a tükröket a fürdőszobákban, a beltéri és kültéri világítást, a biztonsági ajtót, a klíma előszerelését és a csúcsmárkás készülékeket.

A környéken minden lényeges szolgáltatás megtalálható, amire az év során szüksége lehet: szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok. Ha Ön is rajong a golfért, kevesebb, mint tíz percre három kiváltságos golf közül is választhat. Mind nemzetközi elismertségű pályák, ahol próbára teheti tudását: Las Colinas Golf, Villamartín és a Las Ramblas.

A népszerű heti piacok mellett, a neves, magas színvonalú „El Limonar” nemzetközi iskola és a híres „La Zenia Boulevard” központ, amely a maga nemében a legnagyobb Dél-Spanyolországban, szintén Önt várják! Számos kereskedelmi központ található a közelben, beleértve a jól ismert Villamartin Plaza-t és a La Fuente Centert, valamint számos éttermet, divatüzletet, szupermarketet, bankot, gyógyszertárat és még sok minden mást.

A legközelebbi repülőterek: negyven percre van az Alicante repülőtér és egy óra utazásra a Murcia (Corvera) repülőtér.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek