adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Alicante 
 

Hivatkozási szám: 2953757
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2953757
Ingatlan adatai
Irányár: 119 900 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 115 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1974
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű, világos apartmant Ciudad Jardínban, egy perc sétára a villamosmegállótól, az egyetem és Alicante központjának közelében.

Az ingatlan teljesen felújított, bútorozottan, a felszerelt konyhával együtt eladó. Az elektromos és vízvezetékek újak, Fujitsu klíma üzemel a lakásban, elektromos radiátorok vannak minden helyiségben, tömör tölgy beltéri ajtókkal, alumínium dupla üvegű ablakokkal, páncélozott bejárati ajtóval. A lakáshoz kültéri parkoló tartozik egy gépjármű számára.

Az ingatlan felosztása a következő: négy hálószoba található benne, nagy méretű, teljesen felújított fürdőszobával rendelkezik, mosdóval és beépített zuhanyzóval. Az egész ingatlan nagyon kényelmes és praktikus kialakítású. A felújított konyha sok tárolóhellyel rendelkezik, új munkalap és reggelizőpult található benne. Vezető márkájú háztartási gépekkel (Teka, Bosch, Whirpool) felszerelt: beépített mosogatógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kerámia főzőlappal, kávéfőzővel, dekoratív páraelszívóval, hűtőszekrénnyel, mosógéppel és elektromos vízmelegítővel. Az apartmant egy nagy méretű, körülbelül 30 m2-es nappali-étkező teszi teljessé.

Extrák: tároló, parkoló, lift.
Közösségi díj: 30 EUR havonta. IBI díj: 280 EUR / év.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek