adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Mil Palmeras 
 

Hivatkozási szám: 2954446
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/2954446
Ingatlan adatai
Irányár: 169 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az 55 négyzetméter alapterületű apartmant két hálószobával, egy fürdőszobával, konyhával, nappali-étkezővel és üvegezett terasszal. A lakás az első emeleten található és az épületben lift üzemel.

Az ingatlanba belépve jobb oldalon található a konyha és a nappali-étkező. A bal oldalon helyezkedik el a fürdőszoba és a hálószobák. Az üvegezett teraszra a hálószobából és a nappaliból lehet kijutni.

A lakók használhatják a komplexum a zöldterületeit és a közösségi medencét. Egy közös tárolóhelyet is kialakítottak strandfelszerelések, kerékpárok tárolására.

A lakás Mil Palmeras-ban található, Orihuela Costa területén. Orihuela Costa népszerű hely a Costa Blancán, és olyan kisebb területeket foglal magában, mint Punta Prima, Playa Flamenca, Las Filipinas, Villamartin, La Zenia, Cabo Roig és Campoamor. Ezeken a területeken minden kényelmi szolgáltatást megtalál, amire szüksége lehet, mint például parkok és strandok, bevásárlónegyed, bevásárlóközpont, üzletek, bárok, éttermek, kávézók és még sok más.

Costa Blanca csodálatos strandjai gyöngysorként hevernek egymás mellett, és a lakástól számos strand gyalogosan is elérhető. Többek között a Playa Diez Picos, Playa de la Glea és Playa Aguamarina Campoamorban, a Playa de Cabor Roig, a Playa La Zenia és Cala Cerrada La Zeniában, valamint Playa Flamenca.

Orihuela Costa egyaránt ideális hely nyaraláshoz és állandó lakhatáshoz. A nyár mindig napos és meleg, míg a tél enyhe, és a terület átlaghőmérséklete 20 fok. Az Orihuela Costa Torrevieja közelében található, két nagy sós tó levegőtisztító hatással bír, és hozzájárulnak a terület egészségügyileg különösen kedvező környezetéhez.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek