adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Torrevieja 
 

Hivatkozási szám: 3017749
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3017749
Ingatlan adatai
Irányár: 169 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: átlagos
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az klimatizált apartmant oldalsó kilátással az Acequión strandra és a kikötőre. Az ingatlan elhelyezkedése fantasztikus, kevesebb, mint 50 méterre a strandtól. A lakáson belül három hálószoba, konyha, két fürdőszoba, nappali és egy lenyűgöző terasz került kialakításra.

A komplexumhoz tartozik egy 30 m2-es közösségi medence is. Az épületben lift üzemel.

Torrevieja egy tengerparti város, amely a Földközi-tenger partján, Alicante tartománytól délre, a La Vega Baja régióban található, és az úgynevezett Costa Blancához tartozik.
Körülbelül 107.000 fő a lakossága, északon Guardamar del Segura, nyugaton Rojales és Benijófar, délnyugaton Montesinos és San Miguel de Salinas, délen pedig a strandok határolják.

Torrevieja éghajlata nagyon stabil, a mérsékelt kontinentális éghajlatra hasonlít, télen és nyáron egyaránt enyhe hőmérséklettel. A leghidegebb hónapok a január és a február, ilyenkor a hőmérséklet 12 és 16 °C között mozog, a legmelegebb hónapok pedig a július és az augusztus, amikor a hőmérséklet 28 és 35 °C között alakul. Az ősz (októbertől decemberig) nagyon enyhe évszak, a hőmérséklet 20 °C körüli. Az eső ritka.

Jó időjárási viszonyai és kiterjedt partvonala, sétányával együtt 20 kilométeres partszakasza hét nagy és tiszta stranddal (La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, El Acequion, Los Náufragos és Ferris) és húsz öböllel büszkélkedik. A szép sziklák, a modern jachtklubok és a számos turisztikai szolgáltatás és létesítmény, valamint lakóinak barátságos és vendégszerető karaktere Spanyolország egyik fő turisztikai célpontjává tették.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek