adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Rojales 
 

Hivatkozási szám: 3035767
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3035767
Ingatlan adatai
Irányár: 315 000 EUR
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2016
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt a gyönyörű, városi házat kilátással a sós tóra.

Ez a déli fekvésű ház három szinten helyezkedik el, és teljes beépített területe 150,5 nm. Három kétágyas hálószoba, két fürdőszoba, egy vendég mosdó, amerikai konyha, két nappali, mosókonyha, tároló helyiség, fedett és fedetlen terasz, kert, terepjáró parkoló, szolárium és grillezési lehetőség, valamint kültéri konyha került kialakításra benne.

A földszinten található a nappali-étkező egyterű konyhával és egy vendég mosdóval. A nappaliból lehet kijutni a fedett teraszra és a kertbe, amely közvetlenül a közös medence előtt található.
Az alagsorban található egy tágas étkező-nappali, egy kétágyas hálószoba, egy fürdőszoba és egy tároló helyiség.
Az emeleten két kétágyas hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A fő hálószobából egy 21nm-es teraszra jutunk. A kétágyas szobából ki lehet jutni egy másodlagos teraszra.

A villa fel van szerelve klímaberendezéssel (hűtő/fűtő), dupla üvegezésű ablakokkal, padlófűtéssel a fürdőszobákban és mosdóban, riasztóval, biztonsági ajtóval. Az egész ház vízrendszere vízlágyítóval felszerelt, ozmózis szűrő került beépítésre a konyhai csapban. Az ingatlan részben bútorozottan eladó.

A szoláriumból gyönyörű kilátás nyílik a sós tóra. Itt található a kültéri grill-konyha rész is. A gyönyörű kertben szép burkolatok és növények keveréke található, beleértve a gyümölcsfákat, és sok hely áll rendelkezésre a szabadtéri ülőhelyek számára. A telken van parkolóhely is.

Az ingatlanadó éves díja 253 EUR.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek