adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Rojales 
 

Hivatkozási szám: 3035768
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3035768
Ingatlan adatai
Irányár: 990 000 EUR
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 333 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma:
Építés éve: 2019
Szintek száma: 3
Telekterület: 462 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezt az öt hálószobás és hat fürdőszobás, luxus villát kilátással, Ciudad Quesada városában.

A gyönyörű luxusvilla összesen 333 m2 lakóterülettel rendelkezik, két szinten. A lakóterület öt kétágyas hálószobából áll, melyek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, valamint van egy további fürdőszoba és egy vendég mosdó.

A földszinten két hálószoba került kialakításra saját fürdőszobával, egy vendég mosdó, valamint egy szép amerikai stílusú konyha, nappali és étkező található. A nappaliban nagy tolóajtók vannak, amelyek teljesen kinyílnak, és nagyszerű, kombinált bel- és kültéri lakhatást biztosítanak.

Az alsó szinten három hálószoba van saját fürdőszobával, egy konyha és egy háztartási helyiség, egy nagy nappali, egy fürdőszoba és még két tároló helyiség található. A szobákból egy szép terasz nyílik. Az ezen a szinten lévő nappaliból közvetlenül elérhető a garázs és a műszaki helyiség.

A villa központi klímával (hűtő/fűtő), padlófűtéssel a fürdőszobákban, dupla üvegezésű ablakokkal és biztonsági ajtóval felszerelt.

A villa egy szép, 462 m2-es saroktelken található. A medence területe keleti fekvésű, így csodálatos kilátás nyílik a környező területre és a tengerre. A medence körül egy gyönyörű, csempézett terület található, ahol több szabadtéri ülősarok és napozóágy is helyet kapott.
A medence területéről külső lépcsők vezetnek a nagy tetőteraszra. Itt az egyik rész járólappal kirakott, a másik része pedig műfüves. Mindkettőben sok hely van a szabadtéri szórakozáshoz, és csodálatos kilátást biztosítanak.

A ház bejáratánál van egy másik szép leburkolt kertrész, amely nyugatra néz. Ez a terület tökéletes a délutáni és a kora esti napsütés élvezetére. Az alsó szinten egy nagy, csempézett terasz található, mesterséges függőleges kerttel. Ez a terasz a kertből külső lépcsőn, valamint a nappaliból és az alsó szinten lévő két hálószobából is megközelíthető.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek