adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Alicante 
 

Hivatkozási szám: 3042629
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3042629
Ingatlan adatai
Irányár: 188 000 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma:
Építés éve: 2024
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 14 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás:
Egyéb extrák: klíma, medence
Részletes leírás
Eladásra kínáljuk ezeket a modern apartmanokat luxus kivitelben Santa Polában, a Costa Blanca területén.

Ezt a látványos lakónegyedet családok számára tervezték, kerékpárparkolóval, gyerekrésszel, szabadtéri úszómedencével és vízágyakkal.

A házak nagy gonddal épültek, az energiahatékonyságra és a kényelemre helyezve a hangsúlyt. Mindegyikben van aerotermikus levegő-rendszer (hűtő-fűtő), vezetékes melegvíz és padlófűtés a fürdőszobákban.
Sima falak, kerámia padló, fehérre lakkozott faajtók, felszerelt konyha gránit munkalappal (sütő, főzőlap és páraelszívó).

A projekt összesen 95 egységből áll, 3 tömbben elosztva: az 1-es blokkban 35, a 2-esben 25, a 3-asban pedig 35 lakás található. Az 1-4. emeleten 2 és 3 hálószobás lakások találhatók. Az 5. emeleti ingatlanokhoz saját szolárium tartozik, amely az apartmanon belülről megközelíthető. Vannak 2 és 3 hálószobás apartmanok is.

Fedezze fel ezeket a hihetetlen apartmanokat 2 és 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, beépített gardróbbal, nagy terasszal, nyitott konyhával-nappalival. Minden apartmanhoz tartozik parkolóhely is.

A GREALE Csapata megtalálja Önnek a legmegfelelőbb spanyol ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információval szolgálhatunk erről az ingatlanról, vagy hasonló spanyol ingatlanokról.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek