adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, San Fulgencio 
 

Hivatkozási szám: 3083737
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3083737
Ingatlan adatai
Irányár: 289 900 EUR
Típus: villa
Kategória: eladó
Alapterület: 127 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újépítésű luxus
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: beállóhely
Kilátás: parkra néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Örömmel mutatjuk be ezt a lenyűgöző, új projektet San Fulgencio városában, ahol a modern dizájn és a megfizethető luxus találkozik az elegáns villák formájában.

Ezek a nyitott alaprajzú, egyszintes villák könnyedén összekötik a konyhát a nappalival, így hívogató teret teremtenek a szórakozáshoz és a pihenéshez. Minden villában három nagyméretű, beépített gardróbbal felszerelt hálószoba, valamint két jól felszerelt fürdőszoba található, amelyek közül az egyik privát fürdőszoba a fő hálószobához.

Bármelyik szobából kilépve a gyönyörű teraszokon találja magát, amelyek egy buja kertbe vezetnek. A konyhával szomszédos teraszról lépcső juthat fel a napsütötte tetőteraszra, amely további teret kínál a mediterrán éghajlat élvezetéhez.

A minőségi felszereltség alapértelmezett, beleértve az előre telepített légcsatornákat, teljesen felszerelt fürdőszobákat, világítási csomagot, aerotermikus melegvíz-rendszert és saját parkolóhelyet a telken. Felár ellenében úszómedence is épülhet az ingatlanhoz, emelve annak luxusát.

San Fulgencio városában az éttermek, a kényelmes szupermarketek és a nyüzsgő városközpont könnyen megközelíthető. Csak egy rövid autóúttal felfedezheti a festői La Marquesa golfpályát, Guardamar del Segura és La Marina lenyűgöző strandjait, és kényeztesse magát egy bevásárlással a közeli üzletközpontokban.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek