adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Torrevieja 
 

Hivatkozási szám: 3132100
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3132100
Ingatlan adatai
Irányár: 159 900 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 74 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Üdvözöljük az ideális nyaralóhelyén, a gyönyörű Torreviejában, Spanyolországban.

Hadd mutassuk be Önnek ezt az egyedülálló, nemrég felújított apartmant a Mar Báltico utcában, pár lépésre a lenyűgöző Los Locos strandtól. Az idegenforgalmi engedéllyel és parkolással rendelkező, 73 négyzetméteres ingatlan tökéletes kényelmet és kikapcsolódást kínál.

Képzelje el, hogy minden reggel a Földközi-tenger meleg és lágy illatára ébred, miközben a napsugarak bevilágítják az egész szobát, köszönhetően a déli tájolásának. Ez a három hálószobás penthouse a melegség és a nyugalom érzetét idézi gondosan kiválasztott dizájnjával és dekorációjával.

Belépéskor nagy nyitott terek fogadják, amelyekben kellemes nappali és világos étkező található. A semleges tónusok és a lágy textúrák hangulatos és elegáns légkört teremtenek a közelmúltban történt felújításnak köszönhetően. A modern gépekkel teljesen felszerelt konyha igazi élvezetté varázsolja a finom ételek elkészítését.

Az ingatlanban három hálószoba található, mindegyik természetes fényben fürdik. Minden teret gondosan díszítettek és intelligensen terveztek, hogy a magánélet és a kényelem tökéletes kombinációját kínálják. Elegáns és funkcionális fürdőszoba teszi teljessé ezt a csodálatos otthont.

A kiváló elhelyezkedésű Mar Báltico utca a gyönyörű Los Locos strand közelségéről híres, amely finom aranyhomokos, kristálytiszta vizéről ismert. Lehetőséget kínálunk Önnek, hogy egyedülálló tengerparti és tengeri élményben részesüljön, mindössze néhány lépésre az ajtajától.
Emellett felfedezheti Torrevieja bájos utcáit, ahol számos étterem, üzlet és kulturális program várja a vendégeket.

Az ingatlan turisztikai engedéllyel rendelkezik, így bármikor rugalmasan és nyugodtan kiadható. Ezenkívül kényelmes parkolási lehetőség is biztosított, így könnyedén felfedezheti a környező területet és Costa Blanca rejtett kincseit.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek