adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Alicante 
 

Hivatkozási szám: 3152719
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3152719
Ingatlan adatai
Irányár: 750 000 EUR
Típus: bérház, apartmanház
Kategória: eladó
Alapterület: 303 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma:
Építés éve: 1996
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 17 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: beállóhely
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Ez a kulcsrakész, jövedelemtermelő ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál.

Ez a nemrégiben felújított, 1996-ban épült, kortárs berendezésű épület bőséges, 320 m²-es összterületet kínál. A négy emeleten két barátságos terasz és összesen kilenc apartman található. Közülük három közös fürdőszobát használ, míg a maradék hat saját fürdőszobával büszkélkedhet. Ezen kívül a lakótereket egy közösségi helyiség és mellékhelyiségek egészítik ki, az átgondoltan berendezett teraszok pedig nyugodt teret adnak a kikapcsolódásnak.

Az ingatlan felújításon esett át, nagy hangsúlyt fektetve a csúcsminőségű anyagok felhasználására, ezáltal minimalizálva az amortizációs költségeket és maximalizálva a befektetés megtérülését. Robusztus biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely kényelmesen kezelhető egy dedikált alkalmazáson keresztül okostelefonról. Ez a rendszer megfigyelő rendszert és intelligens zárakat tartalmaz minden egyes helyiségben, lehetővé téve az ajtók zárásának távvezérlését, valamint az áram- és vízellátás kapcsolását, és a belépési kódok megváltoztatását. A nagy sebességű internet zökkenőmentesen elérhető minden emeleten.

Minden apartman aprólékosan berendezett ágyakkal, éjjeliszekrényekkel, gardróbszekrényekkel, íróasztallal és székekkel, egyedi légkondicionáló egységekkel, Smart TV-kkel, LED világítással és finom háttérvilágítással rendelkezik. A legmodernebb zárak biztosítják az ajtókat, kártyával, jelszóval, ujjlenyomattal vagy mechanikus kulccsal biztosítva a hozzáférést. Az elektromos rendszer szállodai konfigurációban működik, így a kártya eltávolításakor az adott szobára teljes áramszünetet biztosít, beleértve a légkondicionálást is.

A földszinten található egy közösségi helyiség, mellékhelyiségekkel és fürdőszobával. A jól felszerelt konyhában két beépített hűtőszekrény, indukciós főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép és páraelszívó található. A kőből készült munkalapok és a reggeliző bár egy kis kifinomultsággal emeli a hangulatot.

A felújításnak köszönhetően az ingatlan minden része, a bútoroktól a gépekig teljesen új, nem használt, garanciális.

Ez a lehetőség valóban egyedülálló ajánlat a piacon, így kivételes választás a hozzáértő befektetők számára.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek