adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Orihuela 
 

Hivatkozási szám: 3198348
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3198348
Ingatlan adatai
Irányár: 240 000 EUR
Típus: tanya
Kategória: eladó
Alapterület: 186 m2
Fűtés: -
Állapota: felújítandó
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: 1
Telekterület: 5 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ez a bájos vidéki villa Orihuela közelében kínál nyugodt menedéket lélegzetelállító panorámás kilátással. A 3 hálószobával, 3 fürdőszobával és egy bőséges, 186 m2-es beépített területtel rendelkező ingatlan egy 5.000 m2-es telken található, bőséges teret biztosítva a kényelmes élethez. A nagy privát medence felfrissülést kínál, míg a 4 autó befogadására alkalmas saját parkoló gondoskodik a kényelemről.

Az önálló konyha, az összességében jó állapot és a dél-délnyugati tájolás hívogató és praktikus választássá teszi ezt a villát. Az ingatlan bútorozott, kandallóval, megerősített ajtóval és tárolóval rendelkezik. A vidéki fekvés nyugodt légkört biztosít, a különálló vendégszállás lehetősége pedig rugalmasságot biztosít a látogatók fogadásában.

A villa különféle kényelmi szolgáltatásokkal büszkélkedhet, beleértve a zuhanyzóval is ellátott nagy medencét, irodai dolgozószobát és a fő hálószobát saját fürdőszobával. Ezen kívül az ingatlanban infraszauna is található, ami fokozza az otthon kényelmét és luxusát. A bekerített telek, öntözőrendszer, napkollektoros melegvíz rendszer hozzájárul az ingatlan fenntarthatóságához és hatékonyságához.

A strandtól és a repülőtértől mindössze 45 percre, a szolgáltatásoktól pedig mindössze 10 percre található ez a villa a nyugalom és a megközelíthetőség tökéletes egyensúlyát kínálja. Az ingatlan golfpályákhoz való közelsége és lenyűgöző vidéki kilátása tovább fokozza vonzerejét.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokolja ezt a tágas villát két bekötőúttal és parabolaantennán keresztüli internettel. Tapasztalja meg a vidéki élet varázsát modern kényelemmel ebben a figyelemre méltó vidéki villában.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek