adatlap nyomtatása 

Spanyolország, Alicante, Torrevieja 
 

Hivatkozási szám: 3233094
Adatlap: https://spanyolingatlan.hu/ingatlan/3233094
Ingatlan adatai
Irányár: 230 000 EUR
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 85 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított luxus
Szobák száma:
Építés éve: 1989
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 7 m2
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás:
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A rezidencia Torrevieja szívében, egy teljesen felújított, tengerre néző, déli tájolású otthon, amely egész nap meleg napsütésben fürdeti, hangulatos és világos légkört teremtve minden sarokban.
A több mint 85 négyzetméteren elterülő ingatlan teljes felújításon esett át, kiváló minőségű anyagok felhasználásával, amely kivételes építési színvonalat biztosítva garantálja az Ön kényelmét és elégedettségét az első pillanattól kezdve, amikor belép a lakásba. Belül három nagy hálószoba található, amelyek közül kettő saját fürdőszobával rendelkezik, így maximális kényelmet és magánéletet biztosítanak Önnek és vendégeinek. Az ingatlan teljes felszereltséggel kerül eladásra, a bútoroktól a gépekig, ami azt jelenti, hogy gond nélkül beköltözhet, és már az első naptól kezdve élvezheti új otthonát.
A tágas nappaliba integrált konyha ennek az otthonnak a szíve lesz. Modern és funkcionális teret kínál, ahol szabadjára engedheti kulináris kreativitását, miközben különleges pillanatokat oszt meg szeretteivel.
A közösségi interakciót ösztönző nyitott kialakításnak és a kiváló minőségű készülékeknek köszönhetően ez a terület tökéletes hellyé válik a vacsora utáni hosszú és élénk beszélgetések élvezetére, miközben kedvenc ételeinek aromája betölti a hangulatot, felejthetetlen emlékeket teremtve otthonában.

Éves ingatlanadó: 325 EUR
Havi közös költség: 35 EUR
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: GREALE Ingatlan
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-20-579 3760
Honlap:
 
Képek