Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!
 

Apartman eladó - Algorfa - Alicante

 

150 000 EUR

Algorfa

HSZ: 2776724 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 73 m2 Hálószobák 2
Új, modern stílusú, minőségi otthonok 2 és 3 hálószobával, tágas, akár 100 m2-es terasszal, ahol évente közel 300 napsütéses napot élvezhet. Minden otthon saját parkolóval rendelkezik, és lakói használhatják a közösségi medencét és a kertet. Ezek a gyönyörű apartmanok Lo Crispin / Algorfa településen találhatók, Alicante tartomány déli részén.

Elhelyezkedése a régióban stratégiainak mondható, hiszen mindössze 12 percnyi autóútra van Guardamar legjobb strandjaitól, La Marquesa és Algorfa kiváló golfpályáival körülvéve. A mediterrán autópályával való kiváló kapcsolatának köszönhetően a terület főbb városai, például Torrevieja mindössze 10 percre, Alicante repülőtere pedig mindössze 35 percre található.

A minimalista hatást kiváltó, környezetkímélő építkezés fontossága nagy hangsúlyt kapott a tervezés során. Ez a projekt a fenntarthatóság fontosságát hangsúlyozza az építőiparban. A projekt 920 m2 alapterülető, nagy teraszokkal körülvett kereskedelmi teret is magában foglal, mely várhatóan jól kiegészíti majd a környező területeken jelenleg meglévő szolgáltatások kínálatát.

Ingatlan adatai

Irányár:150 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Algorfa
Alapterület:73 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlaniroda

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!