Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Campoamor - Alicante

 

1 050 000 EUR

Campoamor

HSZ: 2947948 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 196 m2 Hálószobák 4
Eladásra kínáljuk ezt a csodálatos, új építésű villát Campoamorban, Orihuela Costa területén, mindössze 150 méterre a tengertől.

Ez a 196 m2-es villa négy kétágyas hálószobából (beépített gardróbbal), két fürdőszobából, teljesen felszerelt amerikai konyhából, nyitott nappali-étkezőből áll, remek világítással, kijárattal az 500m2-es kertbe és a gyönyörű medencéhez. A házhoz tartozik egy 55 m2-es terasz és egy 58 m2-es szolárium.

Ez az ultramodern villa kifinomult infrastruktúrával rendelkezik, amely harmonikusan integrálódik a természeti környezetbe, csendes és elszigetelt légkört biztosítva. A legjobb minőségű anyagokból épült elegáns otthont bőséges növényzet veszi körül, és mindössze néhány méterre van Campoamor legtisztább strandjaitól: Playa de la Glea, Aguamarina és Cabo Roig. Mind a három gyönyörű, kék zászlós strand.

A ház a nyitott tervezés trendjét követi, nagyobb komfortérzetet és jó közérzetet kínálva belső tereiben.
Az ár tartalmazza a padlófűtést és a tükröket a fürdőszobákban, a beltéri és kültéri világítást, a biztonsági ajtót, a klíma előszerelését és a csúcsmárkás készülékeket.

A környéken minden lényeges szolgáltatás megtalálható, amire az év során szüksége lehet: szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok. Ha Ön is rajong a golfért, kevesebb, mint tíz percre három kiváltságos golf közül is választhat. Mind nemzetközi elismertségű pályák, ahol próbára teheti tudását: Las Colinas Golf, Villamartín és a Las Ramblas.

A népszerű heti piacok mellett, a neves, magas színvonalú „El Limonar” nemzetközi iskola és a híres „La Zenia Boulevard” központ, amely a maga nemében a legnagyobb Dél-Spanyolországban, szintén Önt várják! Számos kereskedelmi központ található a közelben, beleértve a jól ismert Villamartin Plaza-t és a La Fuente Centert, valamint számos éttermet, divatüzletet, szupermarketet, bankot, gyógyszertárat és még sok minden mást.

A legközelebbi repülőterek: negyven percre van az Alicante repülőtér és egy óra utazásra a Murcia (Corvera) repülőtér.

Ingatlan adatai

Irányár:1 050 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Campoamor
Alapterület:196 m2
Hálók száma:4
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Tenger távolsága:400 m
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence, jacuzzi
Telek terület:500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!