Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Torrevieja - Alicante

 

169 000 EUR

Torrevieja

HSZ: 3017749 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 90 m2 Hálószobák 3
Eladásra kínáljuk ezt az klimatizált apartmant oldalsó kilátással az Acequión strandra és a kikötőre. Az ingatlan elhelyezkedése fantasztikus, kevesebb, mint 50 méterre a strandtól. A lakáson belül három hálószoba, konyha, két fürdőszoba, nappali és egy lenyűgöző terasz került kialakításra.

A komplexumhoz tartozik egy 30 m2-es közösségi medence is. Az épületben lift üzemel.

Torrevieja egy tengerparti város, amely a Földközi-tenger partján, Alicante tartománytól délre, a La Vega Baja régióban található, és az úgynevezett Costa Blancához tartozik.
Körülbelül 107.000 fő a lakossága, északon Guardamar del Segura, nyugaton Rojales és Benijófar, délnyugaton Montesinos és San Miguel de Salinas, délen pedig a strandok határolják.

Torrevieja éghajlata nagyon stabil, a mérsékelt kontinentális éghajlatra hasonlít, télen és nyáron egyaránt enyhe hőmérséklettel. A leghidegebb hónapok a január és a február, ilyenkor a hőmérséklet 12 és 16 °C között mozog, a legmelegebb hónapok pedig a július és az augusztus, amikor a hőmérséklet 28 és 35 °C között alakul. Az ősz (októbertől decemberig) nagyon enyhe évszak, a hőmérséklet 20 °C körüli. Az eső ritka.

Jó időjárási viszonyai és kiterjedt partvonala, sétányával együtt 20 kilométeres partszakasza hét nagy és tiszta stranddal (La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, El Acequion, Los Náufragos és Ferris) és húsz öböllel büszkélkedik. A szép sziklák, a modern jachtklubok és a számos turisztikai szolgáltatás és létesítmény, valamint lakóinak barátságos és vendégszerető karaktere Spanyolország egyik fő turisztikai célpontjává tették.

Ingatlan adatai

Irányár:169 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Torrevieja
Alapterület:90 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán
Tenger távolsága:50 m
Szintek száma:1
Jellemzők:lift
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!