Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Villamartin - Alicante

 

225 000 EUR

Régi ár: 192 000 EUR

Villamartin

HSZ: 2772036 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 80 m2 Hálószobák 2
A lakókomplexum Orihuela Costa közelében található, pontosabban Villamartin környékén, egy kiváltságos területen, amelyet három csodálatos golfpálya (Villamartin, Las Ramblas és Campoamor) vesz körül, mindössze öt percre Orihuela Costa legjobb strandjaitól. Ez egy rendkívüli környezet, ahol Ön nyugodtan élvezheti a napsütést és az életet Spanyolországban. Néhány perc sétára mindenféle szolgáltatás megtalálható, mint például bárok, éttermek és számos üzlet.

A komplexum zárt, és 62 lakásból áll, mindegyikben 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, az 1. és 2. emeleten található ingatlanok nagy teraszokkal, a penthouse apartmanok pedig tágas privát szoláriumokkal rendelkeznek, melyek a déli nap felé néznek. Az ingatlanok a legmagasabb minőségi elvárások szerint épültek, beépített klíma csatornákkal, padlófűtéssel és a fürdőszobákban redőnyökkel. Minden házhoz tartozik parkolóhely és tároló.

A közös helyiségekben felnőtt- és gyermekmedence, valamint jakuzzi található. A pálmafákkal és sokféle növényzettel rendelkező, kiterjedt kert kiváló környezetté teszi ezt a lakókomplexumot állandó lakhelynek és nyaralónak egyaránt.

Ingatlan adatai

Irányár:225 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Villamartin
Alapterület:80 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!