Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Santa Pola - Alicante

 

285 000 EUR

Régi ár: 240 000 EUR

Santa Pola

HSZ: 2821457 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 77 m2 Hálószobák 2
Ez az új lakópark Gran Alacantban található, igazán pazar helyen, mintegy 100 méteres tengerszint feletti magasságban, így páratlan kilátást nyújt a Costa Blanca-i El Carabassi strandra. Alicante városától délre, Altet és Santa Pola között található, és így mindenből a legjobbat nyújtja, amit csak ez a gyönyörű tartomány kínál: nagyszerű éghajlat, csodálatos strandok, a természet közelsége, ízletes konyha, kulturális lehetőségek, kiváló közlekedés és jó infrastruktúra.

Az ingatlan Cabo de Santa Polában található, a Carabassí Dunes érintetlen természeti parkja mellett. Mindössze 15 perces séta után máris élvezheti a hosszú, kék zászlós Es Carabassí strand finom, aranyszínű homokját. A sportrajongók elemükben lesznek itt, mivel ez a tengerparti terület számos sporttevékenységhez tökéletes egész évben, mint például kite-surf, windsurf, vitorlázás, horgászat, búvárkodás vagy túrázás. A közelben 21 golfpálya várja a játék szerelmeseit.
Gran Alacant elhelyezkedése azt jelenti, hogy körülbelül 10 perc alatt eljuthat a repülőtérre, 15 km-re van Alicantétól és 25 km-re Elchétől, a tartomány két legjelentősebb városától, és kiváló a közlekedés más nagyvárosok felé is, akár közúton, AVE gyorsvonattal vagy más tömegközlekedéssel. Ugyanakkor ez a jól bevált terület minden olyan szolgáltatást biztosít, amelyre napi szinten szüksége lehet, beleértve a bevásárlóközpontokat szupermarketekkel, éttermeket, gyógyszertárakat és bankokat.

A projekt 170 apartmanból áll, több épületben elosztva. Minden lakó hozzáférhet a fantasztikus közösségi területekhez, beleértve a felnőtt- és egy másik gyermekmedencét, a közös jakuzzit, a saját parkolót és a földalatti kerékpárparkolót, valamint a fitnesz zónát edzőgépekkel és egy játszóteret; mindezt egy szép és privát, mediterrán stílusú parkosított kertben.

Válasszon a 2 vagy 3 hálószobás apartmanok közül, 2 fürdőszobával és nagy terasszal, egy földszinti házat saját kerttel vagy egy penthouse lakást szoláriummal. A fejlesztés kiváltságos keleti irányának köszönhetően élvezheti a tengerpartra, a tengerre, a medencére és a privát kertekre nyíló kilátást, valamint a fantasztikus napfelkeltét, amelyet soha nem fog elfelejteni. Ezeket az apartmanokat úgy tervezték, hogy a rendelkezésre álló helyet teljes mértékben kihasználják, és modern szobákat biztosítsanak sok természetes fénnyel. A világos nappalikban egy beépített konyha és egy nagy terasz található, amely lehetővé teszi, hogy otthon is élvezze a szabad levegőt.

Gondosan kiválasztott anyagok és kidolgozás garantálják az eleganciát és kényelmet új otthonában. Említést érdemel még a kerámia burkolatú padló, az elegáns külső és belső famunkák, valamint a maximális természetes fényt biztosító, nagy ablakok. Minden apartmanhoz jár felszerelt konyha kerámia főzőlappal, mikrohullámú sütővel, elektromos sütővel és páraelszívóval, valamint Silestone típusú kompakt márvány munkalap, hogy az ételkészítés igazi örömet okozzon. Minden fürdőszoba modern stílusú, csúcskategóriás csapokkal és szaniterekkel, valamint egy mosdóval és tükörrel kerül átadásra.
Szintén az Ön kényelmét szolgálja, hogy a házak klímaberendezéssel teljes körűen felszereltek.

Ingatlan adatai

Irányár:285 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Santa Pola
Alapterület:77 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!