Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Ikerház eladó - Villamartin, Orihuela Costa - Alicante

 

326 500 EUR

Régi ár: 309 500 EUR

Villamartin, Orihuela Costa

HSZ: 2847666 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 100 m2 Hálószobák 2
Ez a lakókomplexum Orihuela Costa közelében található, pontosabban Villamartin környékén, egy kiváltságos környéken, amelyet három csodálatos golfpálya (Villamartin, Las Ramblas és Campoamor) vesz körül és mindössze öt percre van Orihuela Costa legjobb strandjaitól. Ez azt jelenti, hogy ez a terület egy rendkívüli környezet, ahol élvezheti a napsütést és a nyugodt spanyolországi életet. Néhány perces sétával elérhető minden szolgáltatás, mint például bárok, éttermek és mindenféle üzlet, nem beszélve a „La Fuente” bevásárlóközpontról.

A komplexum 12 villából áll, mindegyikben 2 hálószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra, valamint egy sarokvilla is van, melyben 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található. A teraszok dupla tájolásúak, az elő- és hátsókert füvesített, saját déli fekvésű szolárium várja a lakókat, valamint opcionálisan saját, 5,5 x 2,5 m-es medence. Az árban egy szabadon választott parkolóhely is benne foglaltatik. Az ingatlanok a legmagasabb minőségi igények szerint épültek, beépített klíma csatornákkal, a fürdőszobákban válaszfalakkal, továbbá nyári konyhával és zuhanyzóval a szoláriumon.

Ingatlan adatai

Irányár:326 500 EUR
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Villamartin, Orihuela Costa
Alapterület:100 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Szintek száma:3
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!