Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Punta Prima - Alicante

 

265 000 EUR

Punta Prima

HSZ: 3011104 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 71 m2 Hálószobák 2
Ismerje meg ezt az új apartmankomplexumot, amely a luxus és az elegancia biztosítéka Punta Primában, Costa Blanca területén. Nagy örömünkre szolgál ennek a 220 apartmanból álló projektnek a bemutatása, amely a legnagyobb kényelmet és kifinomultságot kínálja.

A strandtól mindössze egy kőhajításnyira találhatóak ezek a 2 és 3 hálószobás apartmanok, melyek teljesen újradefiniálják a tengerparti élet fogalmát. Merüljön el az exkluzivitás világában, miközben felfedezi a rengeteg szolgáltatást ebben a lakóközösségben. Három úszómedence közül választhat, köztük egy fűtött medencét is az egész éven át tartó élvezethez, így minden alkalommal nyugalmat és kikapcsolódást talál. Kényeztesse magát a jakuzzi fiatalító vizében, vagy vegyen részt szabadtéri sporttevékenységeken a dedikált sportterületen.

A fejlesztés minden életstílust kiszolgál, a legfiatalabb lakóink számára játszótér, szauna a tökéletes kikapcsolódásra vágyóknak, valamint olyan szórakozási lehetőségek, mint a ping-pong, padelpálya, petanque és sakk. A lakók kényelmét őrzött mélygarázs és kerékpárparkoló is szolgálja.

Ezek a luxusapartmanok számos választási lehetőséget kínálnak, biztosítva, hogy az Ön igényei teljesüljenek. A földszinti rezidenciák saját kerttel büszkélkedhetnek, míg a középső emeleti egységek napozóteraszt kapnak, ahol a Costa Blanca meleg napsütését élvezheti. Az igazi luxus érdekében penthouse-kínálatunkban privát szoláriumok is találhatók, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környékre. Lépjen be ezekbe az átgondolt kialakítású ingatlanokba, és egy tágas társalgó fogadja majd, melyből ajtók nyílnak a teraszra. Az egyterű konyha és étkező zökkenőmentes átjárást biztosít és így tökéletes a vendégek szórakoztatására. A fő hálószobában beépített szekrények és saját fürdőszoba is található, míg az egy vagy két további kétágyas hálószoba és egy vendégfürdőszoba bőséges helyet biztosít a család és a barátok számára.

Biztos lehet benne, hogy minden apartman modern technológiával van felszerelve, így tovább fokozza a kényelmet. Élvezze a hűtő-fűtő légkondicionálást az egész ingatlanban. A modern konyha csúcskategóriás készülékekkel van felszerelve. A fürdőszobák tükrökkel, zuhanyfalakkal és padlófűtéssel vannak ellátva, amelyek minden részletében egy kis luxust biztosítanak. Ezenkívül minden lakóegységhez tartozik egy biztonságos mélygarázs és egy tároló helyiség, amely garantálja tárgyai biztonságát.

A Punta Prima lakóövezetében található létesítmények könnyen elérhetőek. Egy rövid sétára van csak a Punta Marina kereskedelmi központ, ahol különféle üzletek, bárok és éttermek várják. Tegyen egy kellemes sétát a lenyűgöző sétányon, vagy látogassa meg a közeli, világszínvonalú golfpályák egyikét, mint például a Villamartin, a Las Ramblas, a Campoamor és a díjnyertes Las Colinas Golf Resort. A híres La Zenia Boulevard bevásárlóközpont és a hívogató kék zászlós strandok csak egy rövid autóútra találhatók, és szinte végtelen szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

Fedezze fel a kifinomult életvitel, a természetes szépség és a páratlan kényelem tökéletes harmóniáját Punta Primában!

Ingatlan adatai

Irányár:265 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Punta Prima
Alapterület:71 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:parkra néző
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!