Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - San Pedro Del Pinatar - Murcia

 

199 950 EUR

San Pedro Del Pinatar

HSZ: 3049269 Spanyolország, Murcia
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 63 m2 Hálószobák 2
Bemutatjuk ezt a hangulatos, modern lakóépületet, amely a spanyolországi Murcia tartománybeli Lo Pagan érintetlen partjai közelében található és kulcsrakész apartmanokat kínál.

Fedezze fel álmai otthonát, válasszon csábító lehetőségeink közül: egy földszinti modell tágas elülső terasszal és egy hátsó terasszal, vagy egy emeleti penthouse lakás elülső terasszal és egy tágas, privát, tetőtéri szoláriummal, amelyet lugas és nyári konyha egészít ki. Ezek a figyelemre méltó ingatlanok tökéletes helyen találhatók, mindössze 350 méterre a strandtól.

Kerti / földszinti lakás: Lépjen be a bejárati ajtón egy hívogató nappaliba, ahol a napfény árasztja el a szobát az üveg tolóajtóknak köszönhetően. A közelben található, teljesen felszerelt konyhát úgy alakították ki, hogy a lehető legtöbb természetes fényt engedje be. Mellette található egy családi fürdőszoba mosdóval, WC-vel és zuhanyzóval, valamint két tágas hálószoba – a fő hálószoba a saját fürdőszoba luxusát kínálja.

Penthouse lakás: Menjen fel a lépcsőn a legfelső emeletre, ahol egy tágas, csempézett privát teraszt találhat, amely külön bejárattal rendelkezik az ingatlanba. A földszinti modellekhez hasonlóan ez az elrendezés is egy tágas, nyitott terű nappalival és étkezővel, valamint egy nagyvonalúan kialakított konyhával egészül ki. Oldalt két hálószoba található, a fő hálószobához pedig saját fürdőszoba tartozik.

Kulcsrakész: Ezek a kivételes otthonok prémium funkciókkal rendelkeznek. Tapasztalja meg a belső és külső LED-es világítás, a beépített klímaberendezések és a kényeztető, fűtött fürdőszobapadló varázsát mindkét fürdőszobában. A felszerelt konyhában indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép és mikrohullámú sütő található. Ezenkívül opcionális tárolóhelyiségek is rendelkezésre állnak a még nagyobb kényelem érdekében.

Legyen tagja ennek az exkluzív, mindössze 12 tengerparti ingatlanból álló lakóközösségnek. Fokozza életstílusát egy nagy közös kerttel és egy frissítő úszómedencével, ahol lazíthat és megízlelheti a meleg mediterrán éghajlatot.

A projekt befejezése 2024 nyarára várható.

Ingatlan adatai

Irányár:199 950 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Murcia
Helység:San Pedro Del Pinatar
Alapterület:63 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Tenger távolsága:350 m
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Építés éve:2024
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!