Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Pilar de la Horadada - Alicante

 

229 000 EUR

Pilar de la Horadada

HSZ: 3049270 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 64 m2 Hálószobák 2
Ez az új építési projekt a varázslatos Higuericas Beach-en található, közvetlenül a tengerpart mellett. A rendkívüli fejlesztés páratlan tengerparti életélményt kínál, ötvözve a strand szépségét a modern dizájnnal és a nyugodt környezettel.
Két hálószobás, két fürdőszobás apartmanjainkat átgondoltan alakítottuk ki, hogy a kényelem, a stílus és a funkcionalitás harmonikus keverékét biztosítsák. Akár egy földszinti egység megközelíthetőségét, akár egy első emeleti lakás megemelt kilátását részesíti előnyben, esetleg egy második emeleti ingatlan privátabb légkörét választaná, nálunk a tökéletes megoldást kínáljuk egyéni igényeinek kielégítésére.

Lépjen be a természetes fény és a nyugalom világába. A nyitott konyha kialakítása zökkenőmentes átjárást biztosít a lakóterek között, lehetővé téve a könnyed szórakozást. Élvezze a világos és szellős légkört, a modern esztétikát és otthonos hangulatot.
Az apartmanok egyik csúcspontja a napfényes terasz, amely részben fedett, tökéletes egyensúlyt biztosítva a napsütötte pihenés és az árnyék között. Töltsön el egy kellemes délutánt a teraszon heverészve, élvezze a lágy tengeri szellőt és a festői kilátást. Ideális helyszín a szabadtéri étkezéshez, a reggeli kávé kortyolgatásához vagy egyszerűen egy jó könyv melletti kikapcsolódáshoz.

Ez a projekt tökéletes menekülést kínál a mindennapi élet nyüzsgése elől. Merüljön el a nyugodt és zöld környezetben, ahol a buja kertek és a gondozott tájak békés oázist teremtenek. A nyugodt légkör ellenére minden szükséges kényelem könnyen elérhető.

A komplexum egyik legfigyelemreméltóbb jellemzője a strand verhetetlen közelsége. A mindössze 150 méterre található Higuericas strand lélegzetelállító szépsége Önt is lenyűgözi majd. Akár egy frissítő úszást választ a kristálytiszta vízben, akár egy laza sétát a homokos parton, vagy egyszerűen csak lazít, miközben gyönyörködik a varázslatos naplementében, a strand új otthona kiterjesztése lesz.

A Higuericas Beach-i ingatlanba való befektetés azt jelenti, hogy olyan életstílust választ, amely zökkenőmentesen ötvözi a tengerparti bájt, a modern dizájnt és a nyugalmat.

Akár állandó lakhelyet, akár nyaralót vagy jövedelmező befektetési lehetőséget keres, ezek az apartmanok kaput kínálnak egy rendkívüli életélményhez.

Ingatlan adatai

Irányár:229 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Pilar de la Horadada
Alapterület:64 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Tenger távolsága:150 m
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!