Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Los Alcazares - Murcia

 

399 000 EUR

Los Alcazares

HSZ: 3083739 Spanyolország, Murcia
Kategória eladó Típus villa Alapterület 108 m2 Hálószobák 3
Eladásra kínáljuk ezeket az új villákat Los Alcázaresben, mely a Costa Cálida kivételes részén található, mindössze 25 percre a Murcia repülőtértől és 55 percre az Alicante repülőtértől. A terület autópályán keresztül kapcsolódik Cartagena, Murcia és Alicante városaihoz, valamint a Costa Cálida és a Costa Blanca többi strandjához.

A projekt a tekintélyes „La Serena Golf” golfpálya frontvonalában található. Ez a golfpálya jól ismert tavairól és növényzetéről, amelyek szinte összefonódnak a golfpályával. A 18 lyukból 16-nál tavak találhatók, de az egész pályát úgy alakították ki, hogy minden egyes lyukban különböző stratégiákat kínáljon a golfozónak. Egy másik szempont, ami ezt a golfpályát egyedivé teszi, hogy gyalogosan kapcsolódik a városközponthoz, amit más golfpályákon lehetetlen megtalálni, és így élvezhetjük a környék nyugalmát és szépségét anélkül, hogy megtagadnánk magunktól Los Alcázares szolgáltatásait.

A lakópark 32 db két és három hálószobás apartmanból és 9 db exkluzív villából áll, amelyek ötvözik a modern dizájnt, a minőséget és a funkcionalitást. A verhetetlen elhelyezkedésből adódóan csodálatos kilátás nyílik a golfpályára és a Mar Menorra.

A Mar Menor a Costa Cálida egyik legnagyobb látványossága, Európa legnagyobb sós-tava, 170 km2 vízfelülettel és 5 szigettel. Az éghajlati viszonyok, a meleg víz, valamint az áramlatok és hullámok hiánya különleges célponttá teszi a Mar Menort a fürdőzés és mindenféle vízi sport élvezetére.

A villáknál opcionálisan pince szint és szolárium is válaszható.
A kulcsra készen történő átadás várható időpontja 2024 december.

Ingatlan adatai

Irányár:399 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Murcia
Helység:Los Alcazares
Alapterület:108 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!