Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Rojales - Alicante

 

482 500 EUR

Rojales

HSZ: 3083741 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 136 m2 Hálószobák 3
Bemutatjuk ezt sz exkluzív, kétszintes házakat kínáló projektet Rojalesben, Alicante nyugodt és bájos déli régiójában. Ezek a fényűző rezidenciák a Costa Blanca érintetlen strandjai és rangos golfpályái közelében találhatók, így tökéletes választást jelentenek azok számára, akik kivételes környezetben szeretnék élvezni az élet örömeit.

Minden ingatlan 136,25 négyzetméteres lakótérrel, 37,8 négyzetméteres terasszal és 37,8 négyzetméteres szoláriummal rendelkezik, amely bőséges kültéri teret biztosít a mediterrán éghajlat élvezetéhez. Az ingatlanok 7 x 3 méteres privát medencékkel büszkélkedhetnek, és 285-364 négyzetméteres telkeken helyezkednek el.

Ezek a modern tervezésű otthonok a kényelmet és az eleganciát helyezik előtérbe, padlófűtéssel a csúcsminőségű kivitelben átadott fürdőszobákban. Az átgondolt elrendezés és jellemzők a modern és funkcionális életet szolgálják, magas színvonalú lakhatást kínálva nyugodt és biztonságos környezetben.

A fejlesztés közelében kényelmi szolgáltatások széles skálája található, beleértve az üzleteket, éttermeket, szupermarketeket és egészségügyi központokat.

A természettel körülvett Guardamar Beach egy tengerparti paradicsom Guardamar del Segurában. Ez a gyönyörű strand több, mint 1 km hosszú, aranyszínű homokkal, kristálytiszta mediterrán vízzel és egy festői pálmafákkal szegélyezett sétányon büszkélkedhet. Az általunk eladásra kínált ingatlanok csak pár lépésre vannak ettől a lenyűgöző strandtól, biztosítva a nyugodt és tartalmas életmódot. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy olyan álomszerű környezetben éljen, ahol a szépség és a nyugalom kéz a kézben jár.

Kulcsrakész átadás: 2024 november.

Korlátozott időre szóló ajánlat!

Szeptember 15-ig a villáinkba ajándékba adjuk a promóciós kiegészítőket. Ez magában foglal egy 7 x 3-as úszómedencét, belső és külső világítást, készülékeket, zuhanyfalakat, a fürdőszobákban padlófűtést, a járműkapuhoz motort.

Ezen kívül akciós ajánlatot biztosítunk teljesen felszerelt villákra is, mely tartalmazza az összes fent említett kiegészítőt, továbbá bútorokat, dekorációkat, redőnyöket, nappali lámpát, falikarokat, klímaberendezéseket. Az az ajánlat már 497.500 EUR-tól elérhető!

Ingatlan adatai

Irányár:482 500 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Rojales
Alapterület:136 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:3
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Szintek száma:2
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!