Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Finestrat - Alicante

 

895 000 EUR

Finestrat

HSZ: 3084061 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 336 m2 Hálószobák 3
Bemutatjuk ezt az egyedülálló luxusvillát Finestrat városában, a Costa Blancán.

Lépjen be az elegancia világába ezzel a különleges villával, amely Finestrat festői régiójában található, Costa Blanca szívében. Ez az exkluzív rezidencia határozza meg a modern luxust, 3 tágas hálószobával, 3,5 jól felszerelt fürdővel és 336 m2-es teljes alapterületével. Az 554 m2-es telken elhelyezkedő villa páratlan életélményt kínál.

Ennek az otthonnak minden részlete gondosan kidolgozott a kényelem és a stílus jegyében. A nyitott nappali és konyha barátságos teret alkot, amely tökéletes a szórakozásra és a kikapcsolódásra. A kertben és teraszon egész évben sütkérezheti a spanyol napsütésben, míg a villát körülvevő, egyedi tervezésű úszómedence hűsítő élményt kínál.

Lenyűgöző építészeti megoldásai mellett látványos elhelyezkedése különbözteti meg ezt a villát. A tengerre és a hegyekre nyíló lélegzetelállító kilátás nyugodt hátteret biztosít, Benidorm nyüzsgő városának közelsége pedig könnyű hozzáférést kínál éttermekhez, bevásárlóközpontokhoz és kulturális látnivalókhoz. A golf szerelmesei élvezni fogják a közeli Puig Campana Golf és Benidorm golfpályákat, a családok pedig az Elian nemzetközi kétnyelvű iskolát.

Tapasztalja meg a luxuslakás megtestesítőjét ebben a lenyűgöző villában, ahol minden részletet átgondoltan, az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztek. A strandtól mindössze 10 percnyi autóútra található exkluzív rezidencia csúcsminőségű szolgáltatások széles választékával büszkélkedhet.

Kényeztesse magát a belső tér kifinomult eleganciájával, kiváló minőségű felületekkel és elegáns dizájnelemekkel. Élvezze a beépített szekrények, a dupla üvegezés és az elektromos redőnyök kínálta kényelmet.

A teljesen felszerelt konyhában a legmodernebb elektromos készülékek állnak rendelkezésre. Minden fürdőszoba stílusosan berendezett és teljesen felszerelt, hogy wellness-szerű élményt nyújtson.

Lépjen ki a szabadba és gyönyörködjön a mesés kilátásban, amely az aprólékosan megtervezett kertépítés háttereként szolgál. A feszített víztükrű medence frissítő megmártózásra csábít.

A légkondicionálóval, pinceszinttel és gyönyörű terasszal rendelkező villa a luxus és a kényelem egyedülálló keverékét kínálja. Fedezze fel azt az életstílust, amelyet megérdemel, és tegye új otthonává ezt a kivételes jellemzőkkel rendelkező luxusvillát.

A kulcsrakész átadás várható időpontja a foglaló összegének befizetésétől számított 12-14 hónap.

Ingatlan adatai

Irányár:895 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Finestrat
Alapterület:336 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:3
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:garázs
Szintek száma:3
Jellemzők:lift
Extrák:klíma, medence
Telek terület:554 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!