Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Benijofar - Alicante

Ez az ingatlan már elkelt, az eladás időpontja: 2023-10-25
Hasonló eladó ingatlanok itt >
 

249 950 EUR

Benijofar

HSZ: 3109996 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 115 m2 Hálószobák 3
Fedezze fel ennek a különálló villának a szépségét Rojales Hills nyugodt közösségében. A 400 m²-es telekterülettel ez az ingatlan a belső és a külső életterek tökéletes elegyét kínálja, így ideális választás a nyugodt mediterrán életmódot keresők számára.

A házba belépve egy tágas és napsütötte nappali/étkező fogadja, amely kandallóval, légkondicionálóval és mennyezeti ventilátorral rendelkezik. A jól felszerelt konyhába boltív vezet, amely bőséges munkaterületet és tárolóhelyet biztosít.
Ez a villa három tágas, kétágyas hálószobával rendelkezik, amelyek mindegyikét beépített gardróbbal szerelték fel. Két hálószoba légkondicionálóval is felszerelt, a fő hálószoba pedig saját zuhanyzóval rendelkezik. A szabadban a lehetőségek szinte korlátlanok. Bőséges hely van egy privát medencének, így az udvar tökéletes hely szabadtéri összejövetelekhez és pihenéshez. A nagy, csempézett teraszon jakuzzival lazíthat és élvezheti a mediterrán klímát. Ezenkívül a fedett terepparkoló gondoskodik járművei biztonságáról és kényelméről, a szolárium pedig kilátást nyújt a környező területre.

A GREALE Csapata megtalálja a legmegfelelőbb spanyol ingatlant! Naponta több ezer ingatlan hirdetést és számos vevői megkeresést kezelünk. Önnek is megtaláljuk az ideális ingatlant, legyen szó második otthonról vagy befektetésről. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, további információval szolgálhatunk az ingatlanról, vagy hasonló spanyol ingatlanokról.

Ingatlan adatai

Irányár:249 950 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Benijofar
Alapterület:115 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:fedett beállóhely
Kilátás:udvari
Tenger távolsága:6500 m
Szintek száma:2
Extrák:klíma, jacuzzi
Telek terület:400 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!