Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Dehesa de campoamor - Alicante

 

799 950 EUR

Dehesa de campoamor

HSZ: 3126418 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 194 m2 Hálószobák 3
Exkluzív nyaralásra vágyik a tenger közelében? Új, prémium otthonát keresi? Válassza ezt az ultramodern villát Orihuela Costa városában, 3 hálószobával és 3 fürdőszobával, saját medencével, kerttel és luxus extrákkal. A szemet gyönyörködtető ingatlan csendes és privát környezetet biztosít.

A legjobb minőségű anyagokból épült, elegáns családi otthon buja növényzettel körülvéve, mindössze néhány méterre Campoamor legtisztább strandjaitól: Playa de la Glea, Aguamarina és Cabo Roig. A három gyönyörű, kék zászlós strand könnyen elérhető.

A környéken minden olyan szolgáltatás megtalálható egész évben, ami az élethez szükséges: szupermarketek, gyógyszertárak, kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok.
Ha rajong a golfozásért, néhány percre három kiváló, nemzetközi hírű golfpálya is elérhető: Las Colinas Golf, Villamartin és Las Ramblas.

Ez egy olyan hely, ahol a tenger mellett élhet. A nyár beköszöntével minden tekintet az úszómedencékkel és tengerre néző teraszokkal rendelkező lakóparkokra szegeződik, amelyek közül most kiemelkedik Dehesa de Campoamor legexkluzívabb komplexuma, amelyet a legigényesebbek számára terveztek.

Ebben a villában három kétágyas hálószoba, három fürdőszoba, nyitott terű konyha minden berendezéssel, valamint nyitott terű nappali/étkező található, nagyszerű megvilágítással és hozzáféréssel a kerthez és a medencéhez.

Ingatlan adatai

Irányár:799 950 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Dehesa de campoamor
Alapterület:194 m2
Hálók száma:3
Fürdőszobák száma:3
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:üres
Parkolás:beállóhely
Tenger távolsága:300 m
Szintek száma:3
Extrák:klíma, medence
Telek terület:500 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!