Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Torrevieja - Alicante

 

318 890 EUR

Torrevieja

HSZ: 3162689 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 92 m2 Hálószobák 2
Üdvözöljük a luxus lakások világában, Torreviejában! Ez az forradalmi, ötemeletes lakóépületet 34 apartmant foglal magában, amelyek újradefiniálják a belváros gazdagságának és kényelmének színvonalát.

Kiemelkedő lokáció:
Ez a Torrevieja szívében található lakóház zökkenőmentesen illeszkedik a város vibráló ritmusába. A lakosok könnyű hozzáférést élveznek számos szolgáltatáshoz és látnivalóhoz.

Avantgárd dizájn:
Az avantgárd dizájn az innováció iránti elkötelezettséget tükrözi. Az ötszintes fejlesztés a lakhatási lehetőségek széles skáláját kínálja a stílusos két hálószobás és két fürdőszobás apartmanoktól a tágas, három hálószobás és két fürdőszobás rezidenciákig, és a lenyűgöző, panorámás penthouse-okig.

Gondosan kialakított terek:
A fejlesztés minden szegletét aprólékosan megtervezték, hogy optimalizálják a teret és a természetes fényt, világos és hívogató környezetet teremtve, amely elősegíti a jólét érzését. Ez a 34 exkluzív ingatlan változatos életmódot kínál, a modern stílust kereső fiatal szakemberektől a gondoskodó helyet előnyben részesítő családokig.

Fektessen be az eleganciába:
318.890 EUR-tól kezdődően ez egy exkluzív lehetőség Önnek is, hogy a kifinomult életmódba fektessen be Torrevieja szívében. A vonzó induló ár kifinomult életterek felé nyit ajtót, melyeket úgy terveztek, hogy növeljék a mindennapok élményét.

Több mint lakóhely – életmód:
Ezek az ingatlanok nem csupán lakóhelyet kínálnak; ez egy otthon, ahol az álmok formát öltenek, és az életet a legteljesebb mértékben élik. Páratlan elhelyezkedése, avantgárd dizájnja és az aprólékos odafigyelés a részletekre olyan menedékké teszik, ahol minden pillanatot átitat a kifinomultság esszenciája.

Ismerje meg a torreviejai élet jövőjét, ahol a luxus találkozik az életmóddal, és minden részlet egy újabb ecsetvonás álmai festővásznán.

Az átadás várható időpontja 2026 május.

Ingatlan adatai

Irányár:318 890 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Torrevieja
Emelet:3. emelet
Alapterület:92 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:üres
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!