Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Apartman eladó - Los Balcones - Alicante

 

219 900 EUR

Régi ár: 236 000 EUR

Los Balcones

HSZ: 2719516 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 131 m2 Hálószobák 2
Új, egyedi lakókomplexum, amely 136 kiváló anyagokból épült luxus ingatlanból áll. Mindegyikből varázslatos kilátás nyílik a Laguna Rosa de Torrevieja-ra és a Földközi-tengerre.

A komplexum Idilli, parkosított közösségi tereket kínál 3 úszómedencével, jakuzzival, fitneszrészleggel, teniszpályával, minigolffal, gyerekterülettel, elektromos járművek töltőpontjával, és még sok mással! Prémium létesítményei és zöldterületei lehetővé teszik, hogy családjával és barátaival együtt élvezze a Costa Blanca által kínált évi 320 napsütéses napot.

Az ingatlanok több, mint 131 m2 alapterületűek, mindegyik tágas nappali-étkező egyterű konyhával, 2 nagy hálószobával és 2 teljes fürdőszobával rendelkezik. Választhat a földszinti bungalók közül 2 nagy saját terasszal, hogy élvezze Costa Blanca klímáját, vagy 178m2-es első emeleti bungalók 85m2-es szoláriumával, panorámás kilátással a Laguna Rosára és a Földközi-tengerre.

Ha van egy hely Spanyolországban, amelynek neve egyet jelent a tengerrel, a tengerparttal és a jó idővel, az Torrevieja.

Tökéletes lakhely, ha szereti élvezni a napot és úszni a tengerben, gyakorlatilag egész évben. 500 méterre a strandtól, közel a kikötőhöz és a városközponthoz.

Mindenféle üzlettel és kereskedelmi területtel a közelben, és olyan alapvető szolgáltatásokkal, mint a kórház vagy a Quirón Klinika, és persze ne feledjük Spanyolország egyik legismertebb bevásárlóközpontját, a La Zenia Boulevardot.

Ár: 189.000 EUR-tól.

Ingatlan adatai

Irányár:219 900 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Los Balcones
Alapterület:131 m2
Hálók száma:2
Fürdőszobák száma:2
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű luxus
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:1
Extrák:klíma, medence
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!