Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó spanyol ingatlan között!

Villa eladó - Rojales - Alicante

 

990 000 EUR

Rojales

HSZ: 3035768 Spanyolország, Alicante
Kategória eladó Típus villa Alapterület 333 m2 Hálószobák 5
Eladásra kínáljuk ezt az öt hálószobás és hat fürdőszobás, luxus villát kilátással, Ciudad Quesada városában.

A gyönyörű luxusvilla összesen 333 m2 lakóterülettel rendelkezik, két szinten. A lakóterület öt kétágyas hálószobából áll, melyek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, valamint van egy további fürdőszoba és egy vendég mosdó.

A földszinten két hálószoba került kialakításra saját fürdőszobával, egy vendég mosdó, valamint egy szép amerikai stílusú konyha, nappali és étkező található. A nappaliban nagy tolóajtók vannak, amelyek teljesen kinyílnak, és nagyszerű, kombinált bel- és kültéri lakhatást biztosítanak.

Az alsó szinten három hálószoba van saját fürdőszobával, egy konyha és egy háztartási helyiség, egy nagy nappali, egy fürdőszoba és még két tároló helyiség található. A szobákból egy szép terasz nyílik. Az ezen a szinten lévő nappaliból közvetlenül elérhető a garázs és a műszaki helyiség.

A villa központi klímával (hűtő/fűtő), padlófűtéssel a fürdőszobákban, dupla üvegezésű ablakokkal és biztonsági ajtóval felszerelt.

A villa egy szép, 462 m2-es saroktelken található. A medence területe keleti fekvésű, így csodálatos kilátás nyílik a környező területre és a tengerre. A medence körül egy gyönyörű, csempézett terület található, ahol több szabadtéri ülősarok és napozóágy is helyet kapott.
A medence területéről külső lépcsők vezetnek a nagy tetőteraszra. Itt az egyik rész járólappal kirakott, a másik része pedig műfüves. Mindkettőben sok hely van a szabadtéri szórakozáshoz, és csodálatos kilátást biztosítanak.

A ház bejáratánál van egy másik szép leburkolt kertrész, amely nyugatra néz. Ez a terület tökéletes a délutáni és a kora esti napsütés élvezetére. Az alsó szinten egy nagy, csempézett terasz található, mesterséges függőleges kerttel. Ez a terasz a kertből külső lépcsőn, valamint a nappaliból és az alsó szinten lévő két hálószobából is megközelíthető.

Ingatlan adatai

Irányár:990 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Spanyolország, Alicante
Helység:Rojales
Alapterület:333 m2
Hálók száma:5
Fürdőszobák száma:6
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Szintek száma:3
Extrák:klíma, medence
Építés éve:2019
Telek terület:462 m2

Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Kapcsolat

Bosnyák Zoltán
GREALE Ingatlan

+36-20-579 3760


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van az ingatlannal kapcsolatban?
Válaszolunk!